Jump to content

riwa

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от riwa

  1. Е не, ясно е че глупостите качваш се и караш са митологични 😄 Очаквам да имат неща да се правят по кола на 10 години, просто предпочитам да не е всичко и да се правят безумни ремонти.
  2. Благодаря за отговора. Честно казано, не ми е проблема, че ще се дават пари за ремонти - естествено не е яко, но просто се опитвам да избера колата която теоритично ще е по-здрава. Не разбирам много и нямам никакъв тип превързване към дизел или бензин като някои хора, просто се опитвам да направя най-рационалният избор за кола на 200 хил. км. До сега имах някакво много закоравяло мнение, че дизела е по-здравата и сигурна опция, но силно се разклаща последно време.
  3. Здравейте колеги, планувам да си купя А7, около 2012 2013 година и ме тормози въпроса дизел или бензин? Понеже всички коли на пазара ще са около 200 и малко хиляди км, предполага се, ще подлежи на скорошен ремонт за смяна на вериги и доколкото разбирам при дизелите ремонта варира между 3-5 Хил. Имайте предвид, че не разбирам много и ме извинете ако не задавам въпроса си правилно. Същият ремонт при бензина по-евтин ли е? Има ли някакви сериозни причини да избереш едното пред другото, защото виждам някои прилични бензинови оферти, но до момента главата ми е пълнена с информация, че дизела е по-здрав и по-добър мотор. Изключвам разхода на гориво около 15, до колкото се запознах наскоро, подръжката на бензина е по-евтина и колата е еквивалентно здрава или съответно чуплива. Ще се радвам на някои друг съвет, благодаря!
×
×
  • Create New...