Jump to content

M.Pashov

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B7 2.7 V6 2007

Персонална информация

  • Локация
    Варна

M.Pashov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблема се оказа в мотора. Продадох колата
  2. Смених и дюзите, тресенето намаля но все още го има и като закачим колата продължава да дава същите стойности на същия 4-ти цилиндър. Другата седмица ще ходя да меря компресия защото друго не остана.
  3. Здравейте, знам че е минало доста време , но имам същия проблем на А4 2.7, открихте ли някакво решение на проблема?
  4. След като са сменени вътрешни карета и тампони на мотора и кутията(в моя случай) и колата тресе само при ускорение не виждам как проблема може да е механичен освен при проблем с съединителя, за което и двамата явно нямаме признаци. Освен това логиката не би ли следвало да е точно обратната ако е проблем с съединителя на ниските предавки да тресе когато се натоварва най-много например при потегляне от място, а във високите предавки да се успокоява
  5. А колата закачали ли са я да и видят стойностите на дюзите след въпросната настройка след която е започнала да тресе?
  6. Това че проблема при теб се е появил след пипане на дюзите а при мен имам 1-2 дюзи с лоши стойности ме обнадеждава че решението на проблема се крие там…
  7. Смених и тампоните и цялото окачване, но проблема си остана, имам лоши стойности на едната дюза но не мога да повярвам че ще тресе така от една дюза, с маховика проблеми уж няма при мен. Следваща стъпка са дюзите и после ако и така не се оправи вече не знам….
  8. Колега има ли някакво развитие по въпроса защото минах точно през същото в точно тази последователност като се стигна до загуба на масло и антифриз се оказа от уплатненията на масления охладител колата е а4 б7 2.7 V6 2007. Тресенето ме влудява само при ускорение ако е плавно почти не се усеща. Сменени вътрешни карета без резултат сега следва тампони на мотора надявам се проблема да се реши с тях.
×
×
  • Create New...