Jump to content

miroonfire

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B5

Персонална информация

  • Локация
    Плевен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

miroonfire's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Карам 1.6 96г. И докато колата е при майстора за смяна на радиаторче и тапициране на клапите се замислям.. Когато отворя 51-ви канал колата не загрява повече от 80-81 градуса, а на таблото си стои на 90. Възможно ли е това да е от термостат и да кажа ли на човка да го смени докато колата е в бокса?
  2. Здравейте, колата e B5 1996г. и от както съм я взел (1 година) няма парно, или е дооста слабичко. Като отворя диагностиката на климатроника ми показва следните грешки 13.5, 6.3, 15.7. Не знам дали има общо със самото парно и дали има нещо, което мога да пробвам вкъщи, преди да ходя в сервиза и да ми скъсат главата?
  3. miroonfire

    Нещо в жабката

    Моето не е точно същото, отваря се надолу и пада лекичко, не може да се отвори напълно 😁
  4. miroonfire

    Нещо в жабката

    Здравейте, днес се загледах, че отгоре в жабката имам нещо странно, което се сваля леко надолу, на него пише CBox и не мога да разбера какво прави, ще съм благодарен ако ми отговорите на тъпия въпрос 😁
  5. Здравейте, миналата зима си купих а4, когато я купувах предишния собственик ми каза, че климатика си работи, но няма фреон и затова компресора не се включва (имало защитен механизъм) зимата също имам доста слабо парно не знам дали са свързани двете, но ме интересува дали има наистина някакъв такъв механизъм. Благодаря предварително.
  6. miroonfire

    Проблем с парното

    Интересното е, че сега спря да духа изобщо, само свети климатроника
  7. Здравейте, карам B5, 1.6 101 коня газ/бензин 96 година . От както я купих имам проблем с парното и климатроника. Парното духа слабо и хладко, когато отворя грешките на климатроника излизат следните : 18,3 23.1 13.5 6.3 Когато пипна маркуча отгоре е топъл, а от долу е студен както и радиатора е студен при достигнати 90 градуса.. Може ли да е термостат или е нещо по сложно? Хвърчаха дунапрени преди време и не знам дали ако за заминали те ще духа изобщо топло. Благодаря предварително!
  8. Здравейте, карам Audi A4 B5 101 1996, от скоро съм нейн собственик и когато пяля сутрин на бензин пали от 2рия път, почва едно играене на обороти, прекъсване и ако не изчакам на място 3,4 минутки и тръгна ще изгасне и няма да запали + има зверско гърмене в ауспуха когато не иска да запали. Вчера ходих до софия и ми обръщаше през цялото време от газ на бензин в движение.. Сега бях при един газаджия и сложи едно маркуче на изпарителя във вода и ми показа, че изпуска. Каза ми, че цената е 120 или 180 зависи дали искам турски или италиански изпарител. Прави го дори когато колата не е запалена. Моля някой ако се е срещал с подобни симптоми да помогне или да каже дали има логика да е от изпарител и дали да го сменям. Благодаря предварително.
  9. Здравейте, карам Audi A4 B5 101 1996, от скоро съм нейн собственик и когато пяля сутрин на бензин пали от 2рия път, почва едно играене на обороти, прекъсване и ако не изчакам на място 3,4 минутки и тръгна ще изгасне и няма да запали + има зверско гърмене в ауспуха когато не иска да запали. Вчера ходих до софия и ми обръщаше през цялото време от газ на бензин в движение.. Сега бях при един газаджия и сложи едно маркуче на изпарителя във вода и ми показа, че изпуска. Прави го дори когато колата не е запалена. Моля някой ако се е срещал с подобни симптоми да помогне.
×
×
  • Create New...