Jump to content

Kris133753

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    Audi A3 2.0 TFSI 4x4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Kris133753's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Единствено този колега е разбрал за какво става на въпрос. 2 дни по-късно лампата спря да свети обаче имам нов проблем. Когато колата работи на място и е под наклон пуши супер много. Ще я водя на сервиз след празниците. Надявам се да е от картерната вентилация, но е странно понеже само под наклон пуши.
  2. Здрасти колега...не е майтап за жалост. Днес за пръв път ми става а карам колата от 3 месеца. Включвам я на контакт и почва да свети че е ниско налягането. Паля я и изчезва...
  3. Здравейте, като дам колата на контакт ми излиза червената лампа да таблото и свети че ми е ниско налягането на маслото. Обаче като стартирам колата изчезва лампата и колата си кара нормално. Карах до пловдив и обратно, само като давам на контакт излиза лампата. Много странно. Някой има ли идея за какво да се оглеждам?
  4. Здравейте, преди 2 дена като карах, реших да дам газ за няколко метра. Аз добре си дадох газ и като намалих ми светна червената лампа за налягане на маслото. Спрях колата, оставих я да поседи така и при рестарт не излизаше лампата докато не вдигнех 2000 оборота. Сега 2 дена по-късно мога да си карам нормално и не излиза, освен ако не я изпържа на 5000+ оборота. За сега не чувам нищо да тропа по двигателя така че не мисля че е заминал някой биелен лагер, но пак е притеснително. Днес ще ходя да сменя датчика за налягане но едва ли е от него. Някой да има някаква представа какво да направя? Двигател 2.0 тфси
  5. Kris133753

    Audi Concert Safe режим

    Здравейте колеги, смених си акумулатора и радиото ми влзена в сейф режим. За жалост книжката с кода не е запазена и не знам сега как да го оправя. Някой имал ли е подобен проблем, или идея какво да направя? Колата е А3 2005 г.
  6. Здравейте. Карам а3 куатро 2.0 ТФСИ ръчка 2007г. Разхода на гориво ми е 13-14/100, а не я ръчкам изобщо. Някой има ли идея на какво може да се дължи толкова голям разход, или просто си внушавам и е нормално? Карам колата от 1 седмица и нямам много опит с този двигател.
×
×
  • Create New...