Jump to content

uke

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 cabriolet

Персонална информация

  • Локация
    EU

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

uke's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, благодаря за отзивите. Ще разгледам руския сайт. Тази кола е обладана от зъл дух, но на мен много си ми харесва. Снощи като откачих акумулатора и днес като го закачих, това чудо изтитка и спря. Със сигурност не е фабричната ларма, защото нея я задействах по всякакви начини и тя свири по друг начин. Това чудо не включва мигачите а само писука. На ключа нямам паник бутон, ако не е някаква комбинация от останалите бутони. Ключът ми изглежада като нормален ВАГ ключ. На Сеата ми беше същия. Ходих на дигностика при един специалист и не показа нищо свързано с писукането. То чудото повече и не свирна, но още не е късно. Снощи като си правих екесперименти, установих че се включва когато се промени консумацията на ток, но не всеки път. Може и да е съвпадение. В крайна сметка като се поотопли ще разглобя корите, да видя какво титка и ще го изключа.
  2. Здравейте колеги. От вчера съм с Ауди А4 кабрио 2 литра бензин 201 коня 2008-ма година. И днес вече ми идва да го взривя, да го хвърля в някой язовир или да го унищожа по особоно жесток начин😀. Постоянно се включва някакаква аларма ли, звук ли и Аудито започва силно да пищи от към заден десен калник. Прави го докато карам, на студен двигател, на загрял двигател, на изгасен двигател и дори когато е заключено. Няма никаква логика в момента в който ще реши да писне. Току що откачих акумулатора, защото побърка съседите. Лично на мен ми прилича на звук от парктроник. Аларма няма, само някакъв допълнителен имобилайзер, който си работи. Има датчици за парктроник, но парктроник не видях да работи. Може би не зная как да го включа или нещо системата му се е побъркала и от там идва това постоянно пищене. Ако някой знае как се разглобяват корите на кабрио и къде е проклетата пищялка, ще съм му много благодарен. Просто мисля да я откача. Така и не намерих упътване за този модел на български. Забравих да кажа, че Аудито е от Америка и е с някакакъв тунинг на Хофеле. Като изключим този проблем, Аудито е страхотно и бих бил много щастлив, ако не пищеше постоянно.
×
×
  • Create New...