Jump to content

dmihaylov

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.8 TFSI

Персонална информация

  • Локация
    Silistra

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

dmihaylov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. dmihaylov

    Смяна на волан

    Здравейте, искам да попитам възможно ли е да си сменя волана от този на снимката към мултимедиен волан от Б8.5 ? Ако някой е по-запознат по тази тема моля да ми отговори. Колата ми е Audi A4 Avant 2010 1.8TFSI 160кс. Ръчка.
  2. Здравейте, имам проблем с вградения телефон на колата. Когато отворя менюто ми пише Telephone not installed!. Гледах клипове как да го оправя, и хората в клиповете отварят някакво зелено „скрито“ меню когато задържат SETUP и CAR бутоните, но при мен не работи така. Гледам други го правят с някакъв софтуер, но в колата ми нямам AMI в жабката. Какво да правя в тази ситуация. Моля ви за бърз отговор.
  3. Писах ти на лс. Кога ще ми отговориш ?

  4. Здравейте ! Преди около седмица си купих Audi A4 Avant произведено Октомври 2010, обаче е най-най базовата версия. Смисъл няма блутут и няма AMI в жабката. Понеже искам да сложа блутут на колата за да мода да си стриимвам музика и тн., се чудих какво да направя. Да си купя някакъв такъв адаптер, или да си взема адатпет, който се инсталира зад радиото на колата като този. Ако може и малко помощ за свързването на телефон към колата, защото когато отговоря менюто за телефон ми пише Telephone is not installed ! Много ще съм благодарян на някого ако ми отговори. Номера на радиото ми е 8T1035186P.
×
×
  • Create New...