Jump to content

camarosswhite

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A8 D2

Последни посетители

144 профилни разглеждания

camarosswhite's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Демек на software coding вкарваш само числото и даваш Do it и готово ли
  2. camarosswhite

    VCDS MAF Въпрос

    Здравейте, колеги имам въпрос относно Mass air flow sensors. Карам А8 D2 3.3 TDI има два MAF сензора. Като я закача с VCDS диагностиката, как да разбера коя стойност за кой MAF сензор е и коя е изисканата стойност и коя е моментната стойност ? За много години !
  3. Здравейте, имам следния въпрос.. Пробвах се с VCDS да рестна или адаптирам скоростната кутия на аудито А8 D2 3.3 TDI, но като влезна в менюто където трябва да избера опция какво да правя самото меню седи не активно и не мога да правя нищо... Ще кача примерна снимка за да стане по ясно. И въпроса ми е защо седи така не активно какво трябва да направя..
  4. Здравейте, Колеги. Имам следния проблем .. Когато карам колата нормално с лека газ или ако върна леко газта превключва се едно тамън излиза от магазина, обаче когато я карам да кажем агресивно ( тоест при рязко подаване на газта, но не пълна, задържам леко педала между 3та и 4та и се получават, като удари се едно се мъчи да нацели коя скорост да влезе. При нормално каране и ускоряване напълно, ги няма тези удари единствено по грубо вкарва скоростите 4та и 5та. Забелязах, че само в движение оборотите ми играят в ниските да кажем ако съм на 3та и карам с лека газ играят от 1100 до 1200 1300, тръгна ли да ускорявам няма играене, също така като карам да кажем качвам байр и давам леко газ кутията се мъчи да задържи 3та предавка и вече като види зор чак тогава сваля на 2ра .... Кутията я рециклираха в МИД Ауто Варна при наличието на същия проблем, обаче разлика няма се едно не е сменяно нищо по нея. Рециклиран е ужка автомата + плюс мозъка и хидрото. Прегледал съм предния диференциал лично защото ме съмняваше, че има луфт и може от там да идва проблема, е направих го но същата работа. Закачвам я с VCDS диагностиката, и всичко е перфектно, като живи данни, също така няма грешки. Благодарен ще съм някой ако ме насочи какво да правя.. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...