Jump to content

Evgeni Ivanov

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А 8 Д3

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Evgeni Ivanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря-)със сигурност ще звънна
  2. Здравейте,интересувам се от сервиз за ремонт на диодни стопове във Варна.
  3. Evgeni Ivanov

    Окабеляване

    Благодаря със закъснение,за схемите ,които ми помогнаха! Двата модула ,които се намират под акумулатора,единият за ел ръчна спирачка,а другият е за подгрев предно стъкло незнайко как са окъсили или акумулатора ми е протекъл и направо част от окабеляването им си изгоря.. на косъм от подпалване на цялата кола.
  4. Evgeni Ivanov

    Окабеляване

    Здравейте,интересувам се от схема на окабеляване ,която се свързва с модула на ел ръчната спирачка. Има няколко сходни кабела с еднакви цветове .. и някой ако знае добър ел.автомобилен техник във Варна,също ще е в плюс.
  5. Evgeni Ivanov

    Модул проблем

    Да внеса малко яснота в питането и проблема ми,защото определено не съм се изразил правилно и за което се извинявам.След оглеждането на два автомобила ауди а8 4.0 дизел от същитр години,като моята,видях че при тях този метален оребрен модул липсва и както вече писах,местоположението му е под акумулатора и е пред модула за ел ръчната спирачка.На другите ауди-та ,кабелите са 4,т.е третия липсва,а снимката е на моя модел с 5 кабела.. надявам се да не съм дооплел обясненията-)
  6. Evgeni Ivanov

    Модул проблем

    Колеги помагайте,окабеляването ми под акумулатора е окъсило и е подпалило буксите и единия от модулите.Единият модул е за ръчната ел спирачка,а другият е пред него ..автомобила е ауди А 8 4.0 дизел 2004 г.
×
×
  • Create New...