Jump to content

dddop

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 C7 3.0TFSI

Персонална информация

  • Локация
    sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

dddop's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. dddop

    Keyless touch отключване

    И при мен заключването започна да отказва от време на време, но при всички врати. Веднъж на около 10 пъти колата не се заключва при допир. Някой има ли опит с подобен проблем и какво е решението ?
  2. dddop

    Странен шум от волана

    малко WD-40 оправи нещата
  3. dddop

    Странен шум от волана

    Оказа се, че има промяна да. Когато вдигна волана малко и шума изчезва, но все пак искам да реша проблема. Мерси за инфото, ще го пратя на сервиза направо, ако това ще им спести време и ще пиша дали има резултат.
  4. Здравейте колеги, от извесно време се чува странен шум от волана след като загрее добре. При студен двигател няма проблем, но след като покарам малко се чува звук наподобяващ триене на гума + съвсем лека вибрация, която се усеща по същия начин. Ходих в сервиз, където прегледаха рейката и кормилния прът, казаха че всичко е ок. Няма разместен маншон или нещо подобно. Звука се чува по скоро от самия волан или непосредствено след него, със сигурност не е някъде отдолу, а по скоро вътре в купето. Имам един тампон на двигателя който е изтекъл и другата седмица ще подменя и двата. От сервиза казаха че е възможно да е от това, но аз се съмнявам. Случвало ли се е на някой и имате ли предположения от какво може да е. Прикачвам и видео. 340497597_9220757341331049_4168530572685663759_n.mp4
×
×
  • Create New...