Jump to content

Georgi929222

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А5

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Georgi929222's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ясно, общо взето този автомобил отпада и започва ново ходене по мъките 😁 Много благодаря за помощта отново !
  2. Дали мнението е от личен опит, тъй като всеобщото мнение е , като на колегата по горе, че мултитроника е "боклук" и не подлежи на ремонт?
  3. Благодаря! Общо взето по-добре да се търси читаво куатро.
  4. Здравейте колеги, от доста време търся читаво А5, мислих да ходя до Германия, но ми изпадна хубав автомобил тук, колата е подържана безупречно в Ауди Германия и след това в Ауди България до ден днешен, на реални 245к 2015 година, НО автомобила е 3TDI с предно предаване, 204 коня, мултитроник. Четох доста из форума, но не намерих много полезна информация. Може ли който се е срещал с подобна конфигурация да ми даде повече инфо надежден ли е мултитроника и дали липсата на куатро е голям минус. За протокола шофирах колата, скоростната кутия превключва плавно, не се усеща, набира прилично, но все пак съм я карал 20 минути. Благодаря
  5. Колега СЪРДЕЧНО благодаря за отделеното време и информяцията, наистина изключително ми помогна с избора, от тук насетне ще гледам за запазена бензинова кола евро 6! Благодаря
  6. Абсолютно, без редовно попълвана книжка автомобил без редовно попълвана книжка е трън в гащите. Благодаря за съдействието!
  7. Много благодаря за изчерпателния отговор! Поддръжката е причината да ходя до Германия за немски автомобил, една идея по-сигурно е, че там са се грижили за автомобила.
  8. Да, нищо чудно това да е, има доста фейсови А5 с 2ка 211 коня. Ами при 1.8 tfsi някой има ли наблюдение, защото в доста от запазените са с този мотор точно.
  9. И аз така четох също и бричката твърди, че проблемите са отстранени след фейса, но из нета срещам хора които казват, че проблема си остава и след фейса 2013, затова писах ако някой колега е карал или кара 1.8 или 2 тфси след 2013 да даде реално мнение.
  10. Колеги здравейте, Предстои ми покупка на нова стара кола. Спрях се на А5 фейс, колата ще я докарвам на ход от Германия, тъй като нямам вяра на нашите търговци, както и да е. Въпроса ми е дали 1,8 и 2 бензин продължават да харчат масло и да имат прословутия проблем или вече няма проблем след 2013? Щеше ми се да избягам от дизела, но чета из нета колеги с фейсови а5 продължават да имат същия проблем, а не ми се ще да правя такъв ремонт. Освен това немците не крият за проблеми , за сега с всички които съм говорил 80% казват, че няма разход на масло и много се чудя как да постъпя. Моля за мнения, не за спорове, благодаря предварително!
×
×
  • Create New...