Jump to content

Manutd7601

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 8p

Персонална информация

  • Локация
    Бургас

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Manutd7601's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Сложих такова лостче и го кодирах с Vcds в 16- steering wheel, но заработи само копчето за ресет от долната част на лостчето и като го натисна се изключва дисплея а страничните копчета за нагоре и надолу изобщо не променят показанията на дисплея. Стои си с външната температура и оставащите километри. Да не би причината да е в модула 8E0-953-549-F Това изречение :Бордови компютър поддърват всички модули!!! само за хайлайн модулите ли се отнася или наистина за всички.
  2. Когато я свалиш я пращай за рециклиране не се подлъгвай с разни почиствания. Щом омаслява към интеркулера имаш аксиална хлабина.
  3. Manutd7601

    Audi A3 8P - VCDS

    Как да изкарам моментен разход на гориво в l/h когато колата работи на място. Колата е A3 8p 2.0 tdi 2004 bkd с километраж 8p0 920 930 f. С бутоните на лостчето на чистачките превъртам всички опции и оставям на моментен разход л/100 км, но когато колата работи на място не минава в л/час, както е при голф 5. Също така от лостчето със задържане на някой от бутоните нагоре или надолу не мога да вляза в менюто с настройките, мога само да превъртам различните отчитания и да ги ресетвам. По принцип така опростени ли са тук нещата или може нещо да се прекодира/ адаптира от VCDS.
×
×
  • Create New...