Jump to content

AudiA3rs

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

AudiA3rs's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Проблема се реши след като покарах автомобила повече километри.
  2. Здравейте! Автомобила е Audi A3 8l 1.8, 1997 година с код на мотора AGN 125 к.с стокова и без доработки, но имам следният проблем: преди няколко дена смених запалителната бобина с нова на BOSCH (доколко е оригинална на BOSCH е друг въпрос) старата ми запалителна бобина беше на BERU, причината поради която я смених беше, защото автомобила прекъсваше, гърмеше и впоследствие ми се покачи и разхода на гориво, автомобила е с монтиран газов инжекцион, откакто съм обаче с новата запалителна бобина усещам как самият автомобил се усеща като "спънат", преди да сменя бобината на газ ускоряваше доста добре въпреки, че прекъсваше и не беше никакъв проблем да ускори над 100 километра, сега отново може да ускори над 100 километра, но когато достигне 100 километра започвам да усещам автомобила все едно е натоварен и нещо го дърпа назад. Според вас това дали може да се дължи на запалителната бобина? Тоест въпросният BOSCH да е фалшив.
  3. Преди фейслифта е, мигача е отделно от фара
  4. Имам следният въпрос и реших да се обърна към вас, става въпрос за Audi A3 8l, когато карам вечер на къси светлини се вижда задоволително добре, но на дълги светлини някак не съм доволен от обхвата на видимост която имам, самата светлина е доста неплътна поне според мен и разпокъсана, фаровете са регулирани и настроени в сервиз, но пак не съм доволен от резултата, една идея е по-добре спрямо преди, но не ме задоволява особено много. Та според вас ако сменя стандартните крушки дали може да извлека по-добри резултати?
  5. Не е казано да стане точно 200, но поне малко от малко да му подобря динамиката, предлагам, че на 150-160 к.с. пак ще се усеща в пъти по-добре
  6. Не съм си определил точен бюджет, но определено не бих дал пари колкото за две подобни коли например, просто търся по-добра динамика, нямам намерение да искам да правя този автомобил състезателен
  7. Предполагам, че е така, но идеята ми е да се пипне тази която имам в момента.
  8. Здравейте на всички! Имам Audi A3 1.8 8l от 1997 година, тоест води се първа генерация на Audi A3 с код на мотора AGN, 125 к.с. въпросът който имам към вас е следният, възможно ли е този мотор да се пипне и да стане около 200 к.с. с цел по-добра динамика и ускорение? Ако това е възможно очаквам с интерес да прочета вашите насоки колеги.
×
×
  • Create New...