Jump to content

c1ick

Members
  • Мнения

    252
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    спокойно

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

2328 профилни разглеждания

c1ick's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. c1ick

    ПОДАРЯВАМ

    Фаровете заминаха, говорителите са запазени.
  2. c1ick

    ПОДАРЯВАМ

    Пролетно разчистване: - 2 оригинални фара без машинките за Audi A3 '97 преди фейслифта и мигачи към тях. - две колонки за предните врати с така особеното триточково захващане. Нямат скъсано, но са остарели и стават само за закърпване на положението или за шаблони за адаптери. Предпочитам да не се занимавам с куриери, така че към момента обявата важи за София. През работно време съм в Младост 1, привечер - около Дондуков и Раковска. За контакти - тук, на ЛС или на O889 9O9 9I3. Снимки:
  3. Прилича на моя проблем, който все още не е отстранен. Насочил съм се към бобината, да видим дали ще се реши с подмяната й.
  4. Доколкото знам, един от начините да се разбере дали е "тръгнала", е да пръскаш около нея с пулверизатор и да следиш за колебания в работата на двигателя. Не знам доколкото са градски легенди, но смятам да пробвам.
  5. Здравейте, Карам A3 8L, AGN-двигател. От известно време има един странен дефект - при подаване на газ между 1200 и 2000 оборота има едно много дразнещо задавяне/прекъсване/присецване. Прави го независимо дали мачкам педала до пода или го натискам съвсем леко. Особеното е, че го прави само когато е загряла и не просто да е стигнала 90 гр., а да е покарана поне половин-един час. Диагностиката не показва нищо драстично, няма натрупани грешки, нещата ужким са в норми. Сменени са кабели (Beru), свещи (от Porsche по каталог), температурен датчик (пак оттам, но се оказа несъвместим и сложихме Behr). buzzi прави диагностика миналата седмица, почиства дросел и дебитомер, намери едно извадено маркуче и го оправи, но проблемът продължава да се проявява. Колата има газ, но дефектът се проявява и на бензин, просто се усеща малко по-слабо. Единственото несменено нещо по електриката остава да е бобината, но преди да се метна да я купувам, бих се радвал на допълнителни насочващи мнения. Мерси предварително.
  6. Абе не ми изглежда много добре, ама явно това е положението. Има ли промяна в шума, като се кара с >= 100 км/ч.?
  7. Имам магнитни държачи за ски и съм много доволен от тях - държат перфектно, но искам да си сложа греди, за да монтирам хем багажник за колелета отгоре, хем и кутия за по-дълги пътувания.
  8. Да, видях ти темата, колега, ама някакси не ми се вярва да няма друг начин, затова пуснах и аз тема. Ей тука има някакви варианти, но ми се ще да получа впечатления от някой, който ги е пробвал, преди да извадя парите.
  9. Абе нещо не мога да разбера как точно да сложа багажник на покрива на колата. Имам едни декоративни лайсни на покрива, под тях има канали, но няма дупки за болтове, нито разширения за лапите на гредите - просто канали. Явно захващането става за ръба на покрива и под уплътнението на вратата - нещо такова: Това екстра, ама мойта кола е двуврата. Ходих до магазина на bagajnik.com в Люлин, там гледаха разни планки, умуваха и ми казаха, че задната част ще трябва да се захваща под уплътнението на прозорчето. Тази идея хич не ми харесва, щото ми звучи като източник на безкраен шум и водоскок на задната седалка при дъжд. Та в тоя ред на мисли някой слагал ли е багажник на двуврато А3 8L и как точно се е справил?
  10. c1ick

    Lumia 800

    7.8 e предимно козметичен ъпдейт с разни глезотийки. Ама чета сега, че нещо са го спрели за по-старите телефони: http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/nokia-confirms-microsofts-decision-to-temporarily-suspend-windows-phone-78-update-340925 Ако ще го ползваш само като телефон, няма особен смисъл да се мъчиш, и без това през ден трябва да се зарежда.
  11. c1ick

    Lumia 800

    Споко, и за мойта Lumia 800 още няма официално ъпдейт в Zune. Ще чакам още 2 седмици и ще го подкарвам с тия custom-ъпдейтите.
  12. Виж тук моя опит по въпроса: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=121044&st=0&p=1797066&fromsearch=1entry1797066
  13. Доколкото съм чел, може да е от много неща. За начало си виж логовете, оставени от инсталационния сетъп. А иначе - кратко обучително видео от един, дето ги разбира нещата. Иначе аз от осмицата съм повече от доволен. С SSD диск съм, зарежда за 15 (петнайсет) секунди, Pokki за старт-меню и наизустяване на шорткътите. За 60 кинта си е подарък.
  14. Благодарение на Don Diego вече съм с Continental TS850 - румънски. Прави впечатление, че са доста по-безшумни от досегашните ми Fulda Cristal Montero 2. Това за мекия борд е вярно, дано няма проблеми по-нататък.
  15. zdravei,dano ne te pritesnqvam,iskam da te popitam za nokia lumia 800,kakyv player da si sloja za gledane na klipove,za6toto ne mi otvarq dosta klipove.pi6e mi ,4e mi trqbva flash player a toi ne se predlaga v prilojeniqta,izvinqvai za bezpokoistvieto i mersi predvaritelno

×
×
  • Create New...