Jump to content

matio1

Members
  • Мнения

    225
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Последни посетители

1945 профилни разглеждания

matio1's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Пускам темата от името на приятел! Докараха му от Германия комплект предница (от катастрофирала отзад кола) в отлично състояние :макферсони , пружини, амортесьори, главини, дискове с накладки, лагерите спирачни апарати комплект щанги сглобени и готови за монтаж . всичко е в отл. състояние. Той се отказа да си прави колата продаде я и му стоят. Иска за всичко 300лв тел.0897046551 Мето. Частите са в София/Може и поотделно.
  2. Продавам макферсони(ляв и десен) комплект с дискове ,пружини , амортисьори, главини лагери, спир. апарати, накладки , в отлично състояние готови за монтаж . Сваляни са от ударена отзад кола в Германия Ауди 6 комби дизел. Търся им по 180лв или 300лв двата ..Колата се продаде и вече не ми трябват.тел.0897046551 Мето Рядко влизам в форума тъй, че звънете . Безаварийно на всички!
  3. matio1

    Датчик на хол

    Решен,моля темата в коша!
  4. matio1

    Помощ не пали.

    Вече 600км софийско каране няма проблеми .Пустия му дарчик на хол скъса ми нервите.Евала и на Боби'' инжекциона''- Деди който се постара и я оправи. Пак напомням да внимавате от кого купувате части. Много шарлатани много, измамници се подвизават по Козлодуй и Симеон. Разбира се повечето са свестни , ама има неграмотни печалбари целящи само да пробутат ментетата си.БЕЗАВАРИЙНО НА ВСИЧКИ!!!
  5. matio1

    Помощ не пали.

    Решен !!!Вяера я закарах при Боби Инжекципна( Деди много съвестен и учтив майстор) в Люлин.умувахме 2 часа и свали холовия датчик който го взех от тарамбуките на Симеон чисто нов, Беше се смлял целия вътре.Купих само датчика (без капачката) 40 лв., днес той го е занитил , запойл ,монтирал и ми се обади , че колата спи. Правил е проби - палела и ,работела отлично. Утре ще ходя да си я взема . А дано. Мерси на всички отзовали се!!!А от черните търговци на авточасти не взимайте НИЩО
  6. Понеже съм в тоя филм това може да е полезно на някой http://avto-master.info/forum/dvigatel/17-ne-zavoditsya-audi-100-avs.html Поне няма да ги купувате като мене 170 кинта на вятъра.
  7. matio1

    Помощ не пали.

    Днеска пак въртях 10тина пъти . Нищо - мъртвец. Утре колегата Ради ще дойде да я погледне а дано.щото ми писна ,
  8. matio1

    Помощ не пали.

    Пак се включвам. Пореднаата диагностика вчера същите грешки, и установихме с сигурност дюзите пръскат , ама няма ток на свещите. , .До бобините идва ниско (12,5 в.)напрежение, но при въртене на стартер то остава постоянно (не се накъсва )и съответно няма искра на свещите.Писна ми и се извинявам , че занимавам форума с глупости.На път съм да я заеба за напролет , но ми трябва а е перфектна .Сигурно е някъква дреболия ама знае ли човек!
  9. matio1

    Помощ не пали.

    Сърдечно благодаря на Bizzi и всички отзовали се!!!!
  10. matio1

    Помощ не пали.

    Датчика на камбаната на скоростите го смених. него мо го дадоха за датчик на коляновия вал .значи искаш да кажеш , че има и трети,?Bizzi сменям го и него само не знам къде е и как го знаят по магазините?
  11. matio1

    Помощ не пали.

    Ако някой ми прати снимки , схеми , картинки, каквото и да е за тоя двигател ,ще му бъда много благодарен !
  12. matio1

    Помощ не пали.

    Мерси за насоките Bizzi , горния датчик(на разпределителния вал) го смених и на него няма позициониране. При монтажа на RPM senzora сложих на мястото му и го затегнах внимателно . Не знам как се позиционира.. Дайте някой който разбира (аз съм дилетант), ще му платя колкото иска. Колата ми е идеална трябва ми всеки ден , а заради тая глупост не искам да се разделям с нея.Безаварийно на всички!И чакам още мнения!
  13. matio1

    Помощ не пали.

    Не съм пробвал. идеята ти е супер, ама от къде мога да взема компютър за проба?
  14. matio1

    Помощ не пали.

    Голям филм След 4 души майстори , смяна на импулсен и датчик на хол . отстраняване на имобилайзера , проверка на налягането на бензина, 3 компютърни диагностики , 6 дена обикаляне за части,купуване на нов акумулатор ,не пали и това е. Мотора е АБС 2,6.До сега 3-та година и 17хил. км.никъкви проблеми , не съм доливал масло антифриз , нищо . мотора е чист като от завода. На ваг теста дава грешки 514 и 515 , .т.е датчиците, на разп. вал .и на коляновия вал. сменихме ги с нови и пак дава същите грешки. Нещо блокира и няма ток на свещите.Проверени са всички маси, куплонгите са зачистени..кабелите ''прозвънени ''1 по 1... Колеги полудях дайте някъв акъл какво да правя?
  15. matio1

    Датчик на хол

    Никой ли не знае .човек който да ми смени датчика на място?
×
×
  • Create New...