Jump to content

slavi.v

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно slavi.v

  • Рожден ден 12.08.1971

Друго

  • Kaра
    A4 1.9TDI 110

Контакти

  • MSN
    Станислав

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    гр.София

slavi.v's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам фарове Сонар с лед габарит и 55ватов ксенон.Фаровете пасват перфектно на Ауди А4 Б5 преди фейслифта.Карани са по малко от година и нямат никакви забележки.Цена на комплекта 440лв.
  2. http://www.mobile.bg/11385298901861566 Това е адреса на обявата в Мобиле бг.
  3. Добро техническо състояние откъм двигател(с чип) и ходова част. Г. О. до 10. 2014г. Ресурс до смяна на масло и филтри 5000км. и до смяна на ангренажен ремък 20000км. Колата е напълно подготвена за зимата! ! ! Към нея вървят оригиналните фарове Valeo H4 и две добри летни гуми . Един собственик в Бг. Лек коментар на цената само на място при сериозен интерес ! ! ! !
  4. Едните са 4мм защото външния диаметър на пластмасовите тръбички върху които се слагат е толкова и ако се използва 3,2мм като за излишната нафта също става но се цепят бързо защото разтягат много.Големите са 6мм говорим за вътрешен размер и при двата вида.
  5. Колега кажи къде е магазина,че и аз го закъсах със скапаните водачи.Ако не знаеш номер то горе долу в кой район на улицата е някакви надписи или каквото ида е там. Предварително благодаря!!!
  6. slavi.v

    Чип на А4 1.9 ТДИ АФН

    Здравей Колега!В събота ходих при Богомил(brezel)и след неговата намеса АФН-на направо оживя.Слагай чипа и хич не му мисли.
  7. Колега трябват ми бравите за предните врати за А4 ако са останали и работещи.Моите не отчитат отварянето на вратите.И цена ако може!!! Благодаря предварително.
  8. Въпреки къръщината още една А4 си тръгна с перфектно работещ темпопат сериозно тестван до СОФИЯ.Благодаря колега!!!
  9. slavi.v

    Чип на А4 1.9 ТДИ АФН

    Много Благодаря за бързия отговор.
  10. slavi.v

    Чип на А4 1.9 ТДИ АФН

    Колега би ли споделил как човек може да се сдобие с такъв чип.
  11. Колега здравей! Искам да попитам Ти имаш ли оригинални лостове за темпомата и каква е цената и другото което ме интересува дали,има възможност да се ремонтират бравите на А4 защото с моите имам проблем(при отваряне на вратите не светва плафона и не реагира зумера за забравени светлини)на дясната врата постоянно е така,а на лявата е ту работи ту не. И дано скоро стигна до теб поне за темпомата. Предварително благодаря за отговора. Поздрави!!!
  12. Колега и за още я нямам тая екстра ама и време нямам да дойда при тебе но не се отказвам.Такава оферта не се испуска
  13. slavi.v

    Дизел - Кога да палим?

    Миналата година ги купих от Порше БГ бяха около 20лв парчето
×
×
  • Create New...