Jump to content

dumbadumba

Members
  • Мнения

    83
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6

dumbadumba's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това е коментара ми от друга тема,колкото до това че е тясно нищо общо няма,съвсем нормално си е. Аз смених А6 цата с VOLVO S60.Аудито беше 2.5 тди,още сънувам кошмари от тоя мотор.Волвото е 2002г с Д5 163 к.с ,невероятен двигател,при скорост 120-130 км.ч разхода го закова на 4.7 Варна-Плевен,при скорост 90-100 пада на 3.5 страхотно ускорение за такава тежка кола,аудито със своите 155 к.с беше доста тромаво в сравнение с волвото.Като разходи какво да ви кажа за две години за аудито 13 000 лв за ремонти,волвото за две и половина г.все още съм на нула ако изключим масла и филтри.Единствено при возията и маневреноста волвото малко отстъпва,по твърдо вози.Влюбих се в тая кола и не мисля да я сменям скоро,само не знам след някоя годинка с какво ще я обновя,че от 2005 г. след брака с американците,е не ми се кара Форд.Надявам се да не приемете коментара ми за плюене по любимата ви марка,просто направих сравнение от личен опит. И остави тоя бензин Д5 е мотора.
  2. Моят е Д5 - 2,4 163к.с. ръчни скорости
  3. Само веднъж го засичах догоре морето и пак догоре,даде разлика по малко от литър.
  4. Е то наистина не е за вярване,но просто отвори форума на волво и прочети за разхода на тоя двигател и тогава коментирай.Разбирам само моето да гори толкова и да се изхвърлям но при положение че още 50 човека го казват.........няма да споря.Бях се превърнал в основен спонсор на Лукойл с тоя 2.5 тди,сега сипвам и забравям кога е било.
  5. За първото си прав но не знам защо изобщо трябва да се ходи в Мото-Пфое,мисля че има достатъчно кадърни майстори и добри други сервизи,части също.
  6. Аз смених А6 цата с VOLVO S60.Аудито беше 2.5 тди,още сънувам кошмари от тоя мотор.Волвото е 2002г с Д5 163 к.с ,невероятен двигател,при скорост 120-130 км.ч разхода го закова на 4.7 Варна-Плевен,при скорост 90-100 пада на 3.5 страхотно ускорение за такава тежка кола,аудито със своите 155 к.с беше доста тромаво в сравнение с волвото.Като разходи какво да ви кажа за две години за аудито 13 000 лв за ремонти,волвото за две и половина г.все още съм на нула ако изключим масла и филтри.Единствено при возията и маневреноста волвото малко отстъпва,по твърдо вози.Влюбих се в тая кола и не мисля да я сменям скоро,само не знам след някоя годинка с какво ще я обновя,че от 2005 г. след брака с американците,е не ми се кара Форд.Надявам се да не приемете коментара ми за плюене по любимата ви марка,просто направих сравнение от личен опит.
  7. Колега от А6 компресора на климатика има ли го и цена.
  8. D5-дизел мотора е разработка на Волво,направо е страхотия.Мислех че след А6 на каквото и да се кача няма да ми хареса,но сега направо нямам думи.Опа забравих че съм на чуждо място.
  9. А защо тогава в Мото Пфое слагат 0-40 дори на коли над 5г.
  10. И аз го мисля като вариант,да се хванем за златната среда както се казва.
  11. Не ме вълнува толково марката(мисля че има достатъчно голям избор) колкото във въпросният случай как точно да постъпя.Искам да му сложа 0-40 но да не греша.
  12. Да харчи масло не съм забелязъл.Проблема е че трябва да го сменям вече и затова събирам мнения.
  13. Не разбрах извода ти.Искаш да кажеш че наистина може да е по добре да остана с 10-40 ли?
  14. На въпросният адрес чакам за конкретен отговор три дена затова се обръщам към вас.Дано да не досаждам.
×
×
  • Create New...