Jump to content

fetkov

Members
  • Мнения

    70
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от fetkov

  1. Колеги здравейте, имам следния въпрос за съвместимост на тегличите за ауди А4. Дали става теглич от нормално (предно) предаване на куатро. Никъде не можах да открия отговори на въпроса ми,разбрах че са еднакви за Авант и Седан.
  2. размера на капачките е 155мм
  3. Купувам капачки за джанти модела e Sigma racing line 16,може и някакви подобни, но да паснат по размер (размера е 158mm).
  4. Един приятел си продава навигацията,чейнджъра и кабела за чейнджъра.Колата е А4 2003г. Цената е 550лв В момента са в колата му.Причина за продажбата е че си поръча мултимедия. За повече информация и връзка с него Тел: 0899198284
  5. fetkov

    navi plus

    Не можах да намеря парт-номера на CD-Changer,но те са свалени от една кола(с навигацията,преди са работели), а кабела е от друга кола.
  6. fetkov

    navi plus

    Номера на навигацията е 8EO 035 192B, на чейнджъра за жабката пише само AUZ5ZAA7018535, на CD-player Concert II 8EO 035 186,на другия чейнджър който е за багажника е CX-CA 1821LHC. Поздрави
  7. fetkov

    Купувам Navi+

    темата е за триене.
  8. Здравейте колеги. Един приятел си взе Navi plus и чейнджър за вграждане в жабката,но навигацията не разпознава чейнджъра, изписва NO CD CHANGER. Чейнджъра си работи, пробвахме го с моя плейр Concert CD . Свързваме моя чейнджър (от тези които се монтират в багажника) с навигацията и си работи нормално. От кокво може да е.
  9. Търся лайсни за предна броня за Б4 с отвор за халогени и мигачи
  10. fetkov

    Купувам Navi+

    Знам че няма да работи тук, просто за визията на колата. Още се търси Navi+
  11. Здравейте колеги,един приятел си търси кожен салон за А4 2003г. и ме помоли да пусна обява във форума. Поздрави
  12. Здравей колега, какво стана измерили панела. Аз ти се обадих, един приятел си търси такава навигация.
  13. Здравей колега, днеска ти се обадих за салона, ще може ли малко снимки.
×
×
  • Create New...