Jump to content

audi200avant

Members
  • Мнения

    5859
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от audi200avant

  1. За съжаление не успяхме да влезем в сроковете за участие във VW fest 2015. Благодаря на всички участието.
  2. Моля, колегите да се мобилизират и д края на седмицата, ако има желаещи, да завят участие. Днес, организаторите от VW club, предоставиха информацията, че участниците от провинцията имат осигурена нощувка.
  3. Няма такъв гаден негативизъм, като на Ганьо Балкански.....Тва ме пребива жестоко!
  4. Ако кажа, че съм отвратен, дали някой, ще ми повярва?
  5. 20.03.2015 съм го заложил предвид дежурните панаири Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
  6. Чудесно, има още един RS4, който чакам като предложение.
  7. Привет на всички колеги. За поредна година имаме покана за участие във VW fest. За целта се търсят три автомобила - Ауди , които да участват на VW Fest 2015 в Интер Експо Център София. Събитието е насрочено за 28 и 29 март. Подреждане на 27.03. като колите трябва да са пред залите не по-късно от 13.00 ч. Предлагам тук да се събират предложения ви за участници и най-важното - да се види готовността на собствениците им за събитието. Избраните автомобили ще трябва от петък вечерта до неделя да се оставят в залите на ИЕЦ - т.е собствениците им няма да могат да ги карат през това време! Достъпът до тях обаче, ще им е позволен по всяко време в рамките на работното време на залите. Ще има и охрана, така че няма място за притеснения. Ще има и кой да ви измие колите безплатно преди да влезнете вътре с тях. Избраните аудита трябва да са с впечатляваща визия, както външно, така и като интериор и като цяло в перфектно състояние!!! Може да са ретро, може да са топ модели , може да са силово подготвени или състезателни. Няма ограничение в годините и моделите. Местата, отредени за представители на нашия клуб са само четири, така че моля да предложите наистина изключителни и запомнящи се автомобили! Миналогодишните участници във VW Fest 2011, 2012 ,2013, 2014 нямат право на повторно участие, освен ако не са коренно преобразили автомобилите си! Като човек имал честта, да участва в такова събитие ви уверявам, че си заслужава на 200% и оставя незабравими спомени и емоции. Организацията, провеждането и посещаемостта са на перфектно ниво! Нямаме много време да изберем, затова краен срок нека бъде 20.03.2015 година. Предлагам да се изберат и няколко резерви в случай, че избраните кандидати са възпрепястване непосредствено по време на събитието. Ето линкове към миналогодишните теми: http://audibg.com/fo...howtopic=138134 http://audibg.com/fo...1 http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=155825&hl=
  8. Айде някой да обобщи, кои са съгласни, че пак се изписаха тонове плява и му загубих началото....
  9. Няма ли да ти е жал да я думнеш? П.П. Иначе цвета си го уцелил. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
  10. Кво да внасям ве? Търсиш си удобна кола за Джихад на пазар ли?
  11. Колеги, търсят се три автомобила - Ауди , които да участват на VW Fest 2014 в Интер Експо Център София. Събитието е насрочено за 15 и 16 март. Подреждаме на 14.03. като колите трябва да са пред залите не по-късно от 13.00 ч. Предлагам тук да се събират предложения ви за участници и най-важното - да се види готовността на собствениците им за събитието. Избраните автомобили ще трябва от петък вечерта до неделя да се оставят в залите на ИЕЦ - т.е собствениците им няма да могат да ги карат през това време! Достъпът до тях обаче, ще им е позволен по всяко време в рамките на работното време на залите. Ще има и охрана, така че няма място за притеснения. Ще има и кой да ви измие колите безплатно преди да влезнете вътре с тях. Избраните аудита трябва да са с впечатляваща визия, както външно, така и като интериор и като цяло в перфектно състояние!!! Може да са ретро, може да са топ модели , може да са силово подготвени или състезателни. Няма ограничение в годините и моделите. Местата, отредени за представители на нашия клуб са само четири, така че моля да предложите наистина изключителни и запомнящи се автомобили! Миналогодишните участници във VW Fest 2011, 2012 и 2013 нямат право на повторно участие, освен ако не са коренно преобразили автомобилите си! Като човек имал честта, да участва в такова събитие ви уверявам, че си заслужава на 200% и оставя незабравими спомени и емоции. Организацията, провеждането и посещаемостта са на перфектно ниво! Нямаме много време да изберем, затова краен срок нека бъде 20.02.2014 година. Предлагам да се изберат и няколко резерви в случай, че избраните кандидати са възпрепястване непосредствено по време на събитието. Ето линкове към миналогодишните теми: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=138134 http://audibg.com/fo...1
  12. Нема, ша го принудат да се дууне с бутилката насред женския пазар
  13. Нема ве, ша му правя коч байрям алекум салям
  14. Джамал, аз обича Аллах. Мотора щи е здрав завинаги. Инш Аллах
  15. Е то при тунека не трябват много километри
  16. Васил написа нещо много вярно. Неприятно и да направиш нещо за някого просто за идеята и пак да те хулят. Определено не е мотив да повториш.
  17. От писта "Дракон" са обновила част за къмпингуване с всички видове условия: бани, тоалетни и тнт. В този ред на мисли, има ли желаещи за къмпингуване?
  18. Роман е на линия. Така всички автомобили от нашата марка, ще присъстват
  19. Чакам потвържденя от: Vectra, Emsi, Kolio и Цецо. Емси е със сигурно участие, Цецо също. При ситуация на отказ от Роман(Кольо), ще уточним допълнително.
×
×
  • Create New...