Jump to content

opa6kata

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi s4 b7

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Стара загора

Последни посетители

1052 профилни разглеждания

opa6kata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 17000 ми го дават.на 23 е обявено в пловдив черно седаново с регистрация.
  2. Здр колеги.Предлагат ми audi a6 4g 2.8fsi 2012г мултитроник.Може ли някои собственик на такъв автомобил с този мотор да каже мнение или някои които има наблюдения върху въпросния автомобил и двигател.Търсих теми в форума за въпросния двигател,но няма теми.Благодаря на отзовалите се.
  3. Някои от вас колеги може ли да провери рамата дали е обслужвана в ауди.има сервизна книжка че е обслужвана в Ауди и порше
  4. Здр колеги.Мисля да взема този автомобил. Мнение за тази обява да ми кажете.Някои знае ли нещо за въпросния автомобил.Собственика твърди че има сервизна история от германия до 220хил.В момента е на 250хил.Вкарана е преди 6 месеца.газта е слагана в германия.Линк https://www.mobile.bg/11521297112585515
  5. Не е скъпо за обслужване.напиши ми на лично вин номера ако излезе нещо да ти го проверя
  6. Здрав и надежден мотор колега.
  7. от както е купих.ама тогава по малко пушеше,явно са слагали някаква добавка.а евентуално колко би излязал един ремонт на мотора ако стане с неиния си блок,има ли някои представа.
  8. Знам че е махнат катализатора.какъв ремонт трябва да се направи на мотора да се оправи този разход на масло.
  9. пуши си на място и мирише на масло.като давам газ малко повече пуши
  10. Здр колеги.колата която имам е Ауди s4 b7 2006г с газов инжекцион.Много сам доволен като цяло от колата,но имам следния проблем ,колата ми гори доста масло,около литър на 500км в града.и отзад леко пуши и мирише на масло. Някои колега има ли с такъв автомобил или някои да изкаже мнение до колко е нормално този мотор да гори масло и колко е нормално да гори.Какъв ремонт трябва да се направи да спре или да се намали разхода на масло.
  11. значи ходих до газаджиите казаха че са вързали трипатника за изпаритекя и гкедаха казаха че не от газовата.после я закачих колата на диагностика излеза температурен датчик,възможно ли е да е от него да го смена ли.можете ли да ми препорачате някои добар маистор от пловдив.иначе днес колата я карах до обяд не вдигаше температура.и кам 2 в наи големите жеги почна да вдига пак до 100 градуса и сама се връща на 90 докато карам.
  12. утре ще ида до газаджиите да видят изпарителя да го вържат с 2 трипатника ,както казва колегата шнур е една подобна тема,да не е от изпартителя.но сега вечерта в 21 яаса карах колата около един час и нямаше проблем с температурата.стоеше си на 90 градуса и не мръдна.може ли днес да е било от жегите.
  13. здравеите колеги.имам ауди а8 3.7 96 година.да ви споделя за моя проблем.от днес колата ми вдига до 110 градуса.както си карам в града.после пак става 90,после пак 100 и така пак 110.цял ден се смяня температурата.перката на радиатора си вкличва нормално,антифриза е до горе.от какво може да е според вас.вчера ми сложиха газов инжекцион.може ли да са направили нещо при монтажа,температурата си я вдига и на бензин и на гас.все пак в пловдив днес е 41 градуса.може ли от жегите да става това с температурата.кам какво бихте ме насочили.до вчера нямах проблем с колата.
  14. а колега защо не си вземеш дизел 1.9 тди 131 или 101 коня коня.не са ли добри тря мотори.аз сам се насочил кам този дизел.какво ви е мнението колеги за него
  15. колеги здравейте. много сам харесал ауди а6 98-99 година.с мотор 1.9 тди.и мисля да си взема такова от германия.какво ми бихте препорачали за този модел.скъпа ли е подражката като на мотора 2.5 тди или е по евтина.мотора има ли слабости като на 2.5 тди или си е ок.какви слабости амат тези а6.какво да гледам като го взимам.
×
×
  • Create New...