Jump to content

cnapku

Members
  • Мнения

    160
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Q5

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

cnapku's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Ауди q5 2008, 2.0 бензин, 135 000 реални, масло на скорости сменено на 120 000. Проблема е едно ритане, придръпване при загряла кола. Преди беше рядко, сега става по-често на различни скорости. Само когато имам нужда от повече сила (смисъл когато подавам газ). Започва да наподобява прескачане, придръпване. Получава се на ниски обороти. Смених свещите (не бях ги сменявал 50 000км). Няма ефект. Мисля да не са бобина или кабел... Няма грешки. Скоростите са ок, бях в сервиз на зф и казаха, че няма проблем. Насочвам се към тях, но не знам как да диагностицирам проблема или как да обясня в сервиз какво точно става без да ми сменят 1000 ненужни неща Някаква идея?
  2. cnapku

    DRL от дясно не работи

    Ето видео с проблема Понякога се оправя за 10тина секунди, понякога за повече ... Имате ли идея от какво може да е или как най-лесно да разбера.
  3. cnapku

    DRL от дясно не работи

    Здравейте! Моят фар е точно като този на снимката. Като запаля колата DRL започва да мига. След 10-20 секунди се оправя, но на таблото ми пищи, че го няма/изгорял, а всъщост си свети. Имате ли някаква идея на какво може да се дължи това?
  4. cnapku

    Audi Q5 CDNC изгасна в движение

    Алтернатора беше. Вдигнах клемите веднъж, за да изключа акумулатора от списъка
  5. cnapku

    Audi Q5 CDNC изгасна в движение

    Като вдигна клемата от акумулатора и колата гасне... Уж имало и някакъв регулатор на този алтернатор ама ... кофти работа с придвижването до сервиз :/
  6. Здравейте, колеги! Audi Q5 2.0 tfsi CDNC Проблема е следния: изписа ми, че бе зарежда и започна да мига червена лампа на акумулатор. Карах така около 100км. Накрая изпищя esp, след това скорости... Накрая спря и почти нищо не работеше. Акумулатор, алтернатор, някаква ролка за алтернатора - кое може да е според вас?
  7. Бутала ... Всичко друго е временно решение. В Порше много добре знаят какво трябва да се направи. За месец съм направил към 6000км и няма и спомен от проблема.
  8. cnapku

    Вибрация

    Просто казваме при нас от какво е. Кажи какво се е случило при теб...
  9. cnapku

    Вибрация

    Скорости -> хидротрансформатор
  10. Колеги, не мога да намеря (някъде беше обсъждано из темите) каталожния номер на кората под двигателя и назад, ако има друга. Или пък, ако знаете да се продава - направо да си я взема.
  11. А 17ките какви трябва да са? 57,1 отвор, ЕТ45 и 7,5J или ?
  12. Колеги, някой да продава AMI? Снощи са се опитали да гепят колата и след неуспешен опит, са взели AMI-то....
  13. Да, като нови са. Като мушкам нещо вътре и след това меря него е около 7мм. Нямат дефекти, лепенки, износвания и тем подобни неща...
  14. ЛЕТНИ ГУМИ GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE 225/55R16 DOT 0113 - карани 1 сезон Гумите са като нови. Зимата държани на тъмно в гараж (една зима). Цена на комплекта - 400лв Минах на друг размер джанти. 380лв
×
×
  • Create New...