Jump to content

sasasa

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4 ADR 1.8 20V 97г

Персонална информация

  • Пол
    Male

sasasa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ще сваля корите над и под волана и ще изкарам буксата да видя как са подредени кабелите. Ако там всичко е наред да търся ключ направо или е нещо поправимо ?
  2. Значи при мен има някакъв проблем, къде да го търся?
  3. Не, всичко си е заводско по инсталациите - нищо преправяно няма. Ако може да провериш дали при теб гаснат късите когато дадеш на дълги и все пак дали ти си слагал ксенона или някой друг - възможно е при теб да са преправяли инсталацията както на линка по-горе за А6-цата. Много интересна работа...
  4. Не съм в грешка - гледах ги крушките ми са такива и инсталацията им си изглежда заводска, плюс това имам бутон за халогените и си бачкат. Бях чел че след и включително 97г се слагат фарове Бош с три секции а преди 97 са едносекционни с H4.
  5. На късите и дългите са H7 на халогена е Н1. Когато ползвам светкавицата когато колата е на къси ядове няма - късите си светят а дългите мигват. Обаче ако карам на къси и бутна лостчето напред за да превключа на дълги късите светлини изгасят. На един колега на Rav 4-ката е по същият начин. Струва ми се странно понеже осветеността пред колата не е много добра като карам на дълги.
  6. Здравейте, спряха ме скоро господата полицаи и ми проверяваха светлините. Оказа се че при включване на дълги късите ми гаснат ( колата е Б5 97г с трисексионните фарове - халоген Н1, къси Н7 и дълги Н7 ). Нормално ли е това нещо или трябва при светване на дългите късите да останат светнати? Забелязвам също така вечер като карам на дълги че пред колата не е особенно осветено. Имам ли повреда някаква в осветителната уредба и каква?
  7. sasasa

    Пак за носачите на А4 Б5

    Няма да сменя всичките разбира се, ще сменя само него а другите да стоят резерва А за рециклажа имало тук в Добрич човек който ги правил и доста хора го търсят, 15лв на втулка вземал и най-вероятно на първо време ще го посетя него а ако по-нататък имам пак проблеми може да поръчам един такъв комплект.
  8. sasasa

    Пак за носачите на А4 Б5

    Здравейте, колеги. И аз като всеки един собственик на старо А4 имам проблем с единия носач. Четох няколко страници назад и не видях някой да е писал отзиви за марката KRAFT ( някъде я водят немска, някъде полска ). http://prodavalnik.com/250lv-nosachi-komplekt-za-audi-a4-a6-burgas-i22570545 това е линк от "продавалник" ( дано не се счете за реклама, не го познавам човека който ги продава но смятам ще е полезно на доста от нас ) за комплект носачи, лично на мен ми изглеждат прилични като цена и особенно след като прочетох коментарите по-долу ( момчето има дава 6м гаранция ) се навих да си поръчам комплектче, ще съм благодарен ако някой си е напатил или е доволен да драсне един-два реда да знам дали да купувам целия комплект или да отида да ми рециклират носача ( единия тампон похлопва ). Благодаря предварително и се извинявам ако е дискутирана марката преди това а не съм видял.
  9. Понеже моята има доста забележки реших ако намеря такава същият цвят в добро състояние да я сменя няправо цялата. Колата ми е А4-ка 97г седан, цвета е светло сив металик. Моля за оферти със снимки, проверявам форума по няколко пъти на ден. Най-добрата оферта печели Телефон 0898 209285 ( предпочитам обаче съобщение тук във форум ). От Добрич съм така че продавача да е склонен за евентуално пращане по куриер. Поздрави и безаварийно!
  10. Здравейте, преди около две седмици си обслужих колата като смених ремъка ( ролките и ремъка принципно са сменяни от предния собственик миналата година при вноса на колата - август месец, но ремъка не ми хареса - беше dayco и го смених с gates ), оставих колата за монтаж на ГИ и ми се обадиха че мотора започнал да работи шумно. Отивам, свалихме капака на агренажа и установихме че се е откачило амортисьорчето. Купих целия комплект - ролка ( друг модел е от моята заради новото амортисьорче ), ремък ( GATES 153 зъба ) както и хидравлично амортисьорче ( малката ролка е същата поне ). Сега ми остана излишен ремъка 152 зъба, както и ролката голямата ( skf ) и самото амортисьорче ( за ОЕ вграждане с пружина ) - амортисьорчето е напълно здраво но проблема му е в шпленда който е в главичката ( и се вади елементарно, може да се подмени ) и държи амортисьорчето закачено за ябълката на ролката. Цена за целия комплект - 100лв Намират се в гр. Добрич но мога да ги пратя по куриер. Телефон за връзка 0898209285.
  11. Моята е 97г, трябва да погледна дали имам букса зад двигателя както е дадено на схемата, ако няма букса обтегача + веригата ги намерих с отстъпката на 230лв ( ползвам добра отстъпка ) При мен симптома е че при палене сутрин причукват клапаните 1-2 секунди след това всичко е 6, с изключение на леко румолене в задния край на мотора и сякаш метален шум при форсиране между 1200-2000об/мин, ( вече може и да си въобразявам, доста хора казват че е нормален звук на двигател... ). Иначе колата си има тяга определено и от ниските дори на газ се изтрелва доста доволно, във високите обаче я няма много но то си е до настройка на ГИ-ито.
×
×
  • Create New...