Jump to content

PESHO OT MARS

Members
  • Мнения

    16773
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от PESHO OT MARS

  1. Общо взето отдавна бях обещал да драсна няколко думи за другаря Муцев. Щом писанието е тук е ясно че съм доволен от това което е правил за мен. И така с две думи ако искате газова уредба на автомобила е добре да се отбиетe до Муцев (ако искате и до другаде) преди да вземете окончателното решение. Справя се добре откъм естетическа гледна точка, носи на капризи и знае и две и двеста. Т.е. има достъп до достатъчно ранообразие от компоненти за почти всеки вкус. На Королата на жена ми по мое искане сложихме Фобос защото си имам диагностика и го познавам горе долу и вече 20 хил.км се кара без никакви проблеми. Имаше нужда от една корекция 2-3 месеца след инсталацията че нещо спъната ми се виждаше и повече не е пипана. И за този период и едни филтри съм сменил. Но пък се постара да подвърже ламбда сондата та се видя че е леко поумряла и си купих нова, така че това му старание на мен ми се отплати в по-добър вървеж на колата. Координатите му може да ги намерите из раздела за газови уредби, само ще отбележа че за последно делеше едно хале с Цецо от D-bros.
  2. предполагам е плювнала маркуча от кутията на филтъра до дросела........ И един въпрос......за чии фуй някой си купува такъв тип кърш при условие че дори незнае как се отваря капака на мотора....
  3. Зарядни са, има с три режима и със седем.
  4. MeanWell имат такива зарядни. Водят се пак интелигентни с три режима и 300W изходна мощност.
  5. Разглеждах двата блока от гледна точка на помпата и някак си тоя с вградената ми харесва повече като концепция. Липсва една гарнитура между корпуса и блока но пък ако поради някаква причина е прецакано тялото не подлежи на проста смяна като при външната. Но пък предпочитам едно нещо по-малко на аксесоарния ремък.
  6. ако видео материалът е "събран" по подходящия начин, и въпреки това мисля че съдията има право да го отхвърли по собствено усмотрение. Но е като с презервативите историята, по-добре да го имаш пък после ще видиме какво къде.
  7. А ти поне си мноу наясно какво ти е дереджето на акумулатора като запалиш и тръгнеш....
  8. CAN-ана ве, не знаеше ли.....все пак душегуб оунър е тВа.
  9. Ти пък какво разбираш от CAN та се писа умен? Няма как включването на зарядното да събуди ЕКУто или Хедюнита на толкова дърта кола.
  10. Десетки пъти..... никакъв проблем не съм имал.
  11. Зависи единствено и само от това какво е зарядното. Ако е просто стабилизирано по напрежение да с крушка можеш да коригираш риска от прекалено голям ток. На мен ми се е налагало да го правя с един мъртвец акумулатор който исках да възкресявам но можех да го направя само с 20А-то ми зарядно и щеше да му дойде много густо резко. При Ентелегентните зарядни общо взето няма да ти мине номера и само ще се ошашка зарядното. Но те така или иначе са доста слаби като ток.
  12. Повтори си молитвата отново и божията благодат може и да те огрее...
  13. Ебати боклика е тФа. Арчи 62 вата но на изход имаме само 12 вата......50 вата загуби мани заеби Вероятно става въпрос за грешка нейде....
  14. Това не променя факта че ако не се кара е по-лошо да е на колата. Твоя си го търкаляш всеки ден......
  15. общо взето тая тема всеки чете и пише за негови си работи.....както и да е свикнал съм. Ето ти отговор на въпросите. Най-добре е да ползваш въпросното лидълско зарядно, с него няма нужда да се опитваш да отваряш акумулатора. Дори максималния ток на зарядното е далеч от необходимия за да кипне акумулатора. Твоето зарядно обаче е друга бира, там малко да мръдне напреженовата стабилизация от 13.3 да отиде на 13.5V и ти гарантирам че ще заври акумулатора. Правил съм си много експерименти с подобен тип стабилизирано захранване и се това е бил резултата. Както ти казаха има модели които могат да се отлУпат има и такива които не могат. Ако е от първия вид един преглед за нивото на електролита не би било лошо да се направи. Като цяло идеята на този тип акумулатори е капачките да служат за кондензатор на водната пара и същата да се откапва обратно в акумулатора и затова да няма нужда от поддръжа.....уж. Ма тая идея не работи особенно добре доста често и затова се налага чат пат по-грубички интервенции за доливане на загубената вода. Писах ти и в другата тема малко да вземеш да си спретнеш едно секуро щото с това премиум гуми за Ауди-цето премиум акумулатор пак за него почваш да звучиш.........е сещаш се как. Бахти това робуване на пълнолетен уонаби премиум.
  16. може може.....много работи могат да се сломят
  17. аз съм виждал един ве. Кара една Б8-ца 2.7TDi с мултитроник. Взе я на реални 160-180 хил (не помня точно) колата в момента е на 260 хил. км. Два пъти е сменяно масло на мултитрошляка и няма никакви забележки в работата му. И човека си се кефи адски на кутията, и не мога да го убедя в противното защото ядове не е имал с нея. която е три в едно........неочаквано добра комбинация.
  18. Анче аз това цитираното го намирам за цупене пък ти иди обяснявай че нямаш сестра. Искаш хем еФтино, хем бързо и хем хубаво. А избери си две от тях и може да ти се даде съвет......
  19. а колко пъти трябва да отговаряме на едни и същи въпроси. Ако беше прочела темата която не е и особенно дълга щеше да видиш какво се препоръчва и откъде се взема......така че не виждам на какво се цупиш.
  20. 5 хии леа + премиум ....че и бебе....... Спрете земята че искам да сляза
  21. По принцип....всичкото си е на дроб на тези години и километри. А при дабъл тръцко и душегуба и въртящия момент си казва думата.
  22. Че на моето Редми 3с батерията е същата 4Ah и през зарядното на бившето ми Леново което е 2А върви процент на минута. И така до 90% после по-бавно последните 10%. Хич не го намирам за бавно.
  23. Статията не е в правилния раздел първо и второ някак си леко натрапчиво ми изглеждат някой елементи от писанията ти.....ма може само на мен така да ми се струва.
×
×
  • Create New...