Jump to content

Strong

Members
  • Мнения

    272
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Strong

  • Рожден ден 27.02.1969

Друго

  • Kaра
    Skoda 1.9tdi 105 hp

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Първомайци / Велико Търново

Последни посетители

2100 профилни разглеждания

Strong's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мисля си защо са решили инджинерите да сложат тапи на вала,отколкото да монтират клапан който при повишено налягане да отваря и след нормализиране да затваря??
  2. https://www.olx.bg/ad/angliyska-dobavka-za-dizel-hydra-lubricity-booster-CID360-ID7ZxJN.html От скоро ползвам тази,още нямам впечатления.Петното на износване е около 300 микрона,което е супер....
  3. Колеги един въпрос извън темата,препоръчайте зарядно за Айфон 5 s че взех едно от Технополис и ми създава проблеми.
  4. Ако проблема е във ДПФ филтъра,първоначално тази лампа би трябвало да премигва.Караш на високи обороти докато угасне.Светне ли постоянно, мисля че трябва да се посети сервиз и да се направи принудителна регенерация.Хубаво е да се види каква е грешката първо според мен.
  5. Колега,пробвай да направиш диагностика при други майстори.
  6. До колкото и аз схванах,всичко е самовнушение и ефект няма от добавянето на дв.масло.
  7. Колега,може ли да снимаш тубата на Селенията да придобием представа?
  8. Strong

    турбо

    http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=24&t=308690 Може да ти е от полза..
  9. При мен на Шкодилака регенерациите са на около 350км,не ми е светвала лампата за DPF а.При по новите дизели на VAG след дизелгейт и новия софт,регенерациите се случват много често.Проблем ще е ако лампата на dPF а светне постоянно.По агресивно каране с леко по високи обороти,по възможност на дълги разстояния са идеални за удължаване живота на DPF а.
  10. Може да пробваш с обезмаслител Меглио,после измиваш с вода и накрая с прах за пране.По принцип миризмата на нафта бавно изчезва
  11. 700 км минах с нея и не усетих някаква промяна,нито във динамика,нито работа на мотор,а разхода даже леко се повиши.Иначе колата ми е с действащ DPF филтър и не пуши,аспуха е чист.Ако има някой с проблемна кола,може бе ще усети някаква разлика.
  12. В реномиран сервиз във В.Търново ми отказаха да ми продадат добавка Бардал,с обяснението че на помпа -дюза не трябва да се слага никаква добавка.Единствено зимата да не замръзне горивото.....Върви ги разбери.На втора кола ползвам добавка На Бардал и никакви проблеми.
×
×
  • Create New...