Jump to content

L_U_B_E_T_O

Members
  • Мнения

    551
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от L_U_B_E_T_O

  1. Здравейте, търся да закупя Isofix планки за а4 2002г.
  2. Преди месец купих LG six sense с такъв мотор. За това кратко време са мо суперлативи мога да кажа. Като се върти барабана се чува само прането вътре други шумове почти няма. Моята е без сушилня и също не препоръчвам комбинирания вариант.
  3. Не съм, както казах, проблемът е от тази сутрин. Клапите могат ли да се настройват без да се закача на комп.?
  4. Здравейте колеги, тази сутрин дясната зона на климатроника отказа. Духа само студена струя независиво на какви градуси го слагам, или на каква позиция на стурята (обдухване на прозорец, крака, централни отвори), както и независимо дали е на "econ". Дясната зона си работи и духа топло и реагира адекватно. Имате ли някаква идея за проблема? От петгък го дават - 15 градуса :unsure: . Колата е В6, 1.9 ТЪДЪИ.
  5. Колата е с удар отпред и отзад. Неща, които са продадени или счупени: предна броня, фарове, предни мигачи, задни стопове, заден капак на багажника, дебитомер, кутия на въздушния филтър. Повечето неща са на колата и който проявява интерес към нещо ще помага с демонтажа Цените са по договаряне, не съм търговец! Телефон за връзка 0894 500 704
  6. Здравейте колеги, забелязвам, че когато съм на изключена предавка, най-вече спрял (по задръстванията) имам вибрации от двигателя по волана и скоростния лост. Не са много силни но ме дразнят. Аз клоня към тампон на двигателя, какво е вашето мнение. Когато съм на скорост вибрации няма.
  7. Колега, може ли снимки на пружините за нормалното окачване. Искам да ги сравня като дължина с моите.
  8. Колега, навигацията дали ще стане за B6? Ако става съм силно заинтересуван!
  9. Здравейте продавам части от колата от заглавието. Всичко по нея е ОК с изключение на: Преден и заден капак, ляв заден панел, радиатор, фарове и стопове. Вече продадох дебитомера. тел. за връзка 0894 500 704
  10. Здравейте, мой колега продава маркуча от снимките.За повече информация 0894 500 138 - Петър. Цената е по договаряне.
  11. Ами алармата я смених миналото лято и от тогава не съм имал проблем с нея. Колата няма круиз контрол и не е имала. Може наистина да е нещо по капака, защото забелязах също и че лампата за осветяване на багажника по някога не сработва като го вдигам...
  12. Колеги изкочи ми следния проблем, ще се опитам да го опиша възможно най-не смешно! Та, забелязах, че като включа на първа скорост и вратите на колата се заключват, няма такъв цирк. Даже си направих опит....при натиснат съединител и от нулева, като прибутам леко лоста към първа и чувам как помпата на централното започва да буч и, вкарам ли първа и...заключва. Колкото и да е невероятно...си е самата истина. Някои има ли идея от какво може да е станало това и как да го оправя...?
  13. Под волана е, не се мокри стелката, с две копчета е дистанционното.
  14. Не съм мерил, но когато не включвам алармата, нямам проблем с паленето и 10 дни да стои си пали от раз. Включа ли алармата, на 3 ден се вадят кабели и се търси някой донор. . Та за това съм се насочил към нея.
  15. Здравейте колеги, ЗАбелязах че алармата ми дърпа мног ток, когато е включена. Понеже не ходя на работа с колата, като не я паля 3-4 дни и акумулатора е на 0. Открих че е от алармата, като просто един ден не я включих и после колата нямаше никакви проблеми с паленето. Не е от акумулатора, защото е нов. Искам съвет какво може да се направи по въпроса, нова ли да взимам или да търся някого да отстранява проблема, кой може да почогне? ДА ми препоръчате някой електричар или някой приличен модел аларма, до към 100лв.
  16. Ти пич, статии ли пишеш или преписваш, или май превеждаш, ааааа може и да си съчиняваш. А за статиите не си познал, имам доста написани статии на сериозни теми и то не в интеренет пространството, това обаче не те интересува, просто спри да сереш по форума!
  17. Тоя много почва да ме дразни с кирливата си автореклама, на още по-кирливото си сайтче!
  18. L_U_B_E_T_O

    АУДИ 90

    Потвърждавам, тая кола я гледам на Горубляне поне от началото на милениума.
  19. И от мен и аз не бих го коментирал това.
  20. Такаааааа, не ходете в Сервиз "Джордан - Мотор Експерт" в Дружба 2, срещу параклиса. Закарвам колата там, на буксир....не пали и искам диагностика. Приемчика вика остави я тука аз следобед ще ти се обадя. ОК Звъни оня и вика ремъка ти е прескочил, трябва да се презацепи и ти смених дистрибуторната капачка , дай 30лв, колата сега работи ама трябва да се разбереш с момчетета за ремъка. ОК АЗ: Момчета ще смениме ли ремъка. Искам нов с нова ролка. И Без това му беше време на моя. Момчетата: Да бе нямаш проблеми само че чак след 2 дни щото сега имаме много работа. АЗ: ОК През това време се разиграва скандал между момчетета и някаква жена с Фиеста как те са и свили акмолатора. Накрая те се извиняват обяснявайки че явно са го разменили по грешка и изявиха желание да и го платят. Мен ме сви леко стомаха къде ще си оставя колата ама викам айде.....ще рискувам. След 2 дни ми звънят....ела да вземеш колата. отивам аз тъкмо я изкарват от халето. Момчетата: гледай как мърка, спи.... Аз: да бе добре работи.....ремъка сменихе ли го както ви бях казал? Момчетата: ами не, то тоя си е направо нов защо да го сменяме, той може да изкара много. АЗ: как ще е нов на над 50 000км е....както и да е, колко ви дължа за работа? момчетата: 120лв!!!!!!!!! АЗ; 120 за какво Момчетат: Ми толкова....... следва скандал на които идва и уж управителя....накрая аз се примирявам и им хвърлям 120лв и ги кълна до 9 коляно. И тук може би всичко свършва.....неееееее Бесен се качвам в колата и тръгвам, след 3 км се сещам че не съм проверил дали не са ми свили нещо.....в тарапаната просто забравих. Спирам вдигам капака и О ЧУДО бобината не е моята. Как разбрах ли...ами миналата година колата ме остави на Цветница в Перник, от единствения работещ магазин си купих нова бобина, ТУРСКА за 80лв кояо монтирах сам. Сега под капака ми се мъдри бобина БОШ. хубаво ама 20 годишен БОШ. Айде обратно при тя нещастници луд скандал, аз грабнал и ключа за гумите....целия квартал ни разбра и накрая нищо. Бил съм я сменил като съм си взел колата. Отказах се... тия не заслужават да си тровя нервите. Колко пари се набутах след това за нова диагностика този път в ЮВЕ и нова бобина....ама майната им. Сега коолата определено мърка.
  21. Димо здравей, интересува ме имаш ли бобина за Б4 АБК двигател и на каква пара. Благодаря ти предварително.
  22. L_U_B_E_T_O

    Audi RS6

    Ама верно си бетер децата. На черното бяло ще кажеш само и само да си контра. Върви се прегледай.
  23. Абе тая моята взе да ме нерви яко. Проблемацията е следната: 1. По някога на празен ход държи около 1500 оборота, но това не е винаги. Когато си поиска си ги държи нормални. Зависи от настроението 2. Сега взе да гасне както си върви, забива носа в асфалта и до там. Процедурата по палене е следната: Вдигам капакка, разкачам кабелитте на бобината, закачам и колата пали. Водих я на диагностика, тя пък тогава се беше укротила и нищо не откриха хората. От какво може да е този проблем, някой има ли представа, че не смея да мръдна с нея извън града, да не ме остави някъде. Благодаря предварително.
  24. Е за какво си е продал човека осемдесетката, за да си купи пак осемдесетка.
  25. Я пак провери оборотомера1! Щото и моята е същия двг. ама от 6200 повече не може!
×
×
  • Create New...