Jump to content

doctora

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно doctora

  • Рожден ден 1.04.1979

Друго

  • Kaра
    Audi A6 3.0TDi 239

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

1184 профилни разглеждания

doctora's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте , имам А6 239 к.с. Виждам във форума , че преди време сте имали намерение да сменяте вериги . Моята кола е на 310 хил.км . Не чувам тракане на вериги , но все пак не са малко километри . Майсторите , които ми обслужват колата , казват че на този двигател не се разтягали веригите и се минавало само със смяна на банани . Не съм толкова компетентен за да споря с тях , това го твърдят на база опита който имат . Как минаха нещата при Вас ? Каква марка вериги и обтегачи ползвахте ? Цена на веригите и труда ? Благодаря предварително за отделеното време , успешна година !

     

  2. Здравейте, предстои ми смяна на ангренажни вериги на Ауди А6 3.0tdi 239к.с. 2009г. Питането ми е някой можели ли да ми препоръча проверен сервиз? Моля, за мнения какви вериги и обтегачи да сложа. Благодаря предварително.
  3. Добре де чета, че като се запише 3G maps трябва да се активира с активатор. Някой знае ли как се слага?
  4. Да 239 к.с. и имам джойстик значи ми трябва 3G maps
  5. Как да разбера дали съм с MMI 3G High/Basic ???? Извинявяйте за въпроса но....
  6. doctora

    Диоден стоп

    Пусни ми и на мен телефон за ремонт на заден лед стоп ако може?!?!
  7. Ако можеш да ми кажеш от къде мога да си го сваля ще съм ти благодарен. Записва се като обикновено DVD ISO fail или има нещо по-специално?!?
  8. Здравейте, някой може ли да ми направи DVD диск с последна версия на карта за нажигация срещу заплащане??!? тел: 0885005252
  9. Здравей, тази решетка за коя година е ? Като гледам е до 2008г. На мен ни трябва за 2009 Facelift. цялата решетка без прекъсване на номера.
  10. Здравейте, купувам предна решетка за Ауди А6 2009 г. 3.0 TDi 239 к.с. Tel.0885005252
  11. Здравейте, колата ми е Ауди А6 3.0 TDI 239к.с. 2009г. Имам следния проблем: Не мога да си отворя предна дясна врата нито отвътре, нито отвън, дори и с бутона от ключа за централното. Твърде вероятно да е заминало вакума за централното на вратата, но как да си отключа врата? Моля помагайте....?!?!?
  12. Имам приятел който го е махнал и го е чипосал и казва, че е много доволен, но не съм се навил още на това. Колата ми е на реални 165000 и DPF-a ми е в добро състояние. Дано му свикна, че ме дразнят тези обороти . Цитиране на предходно мнение!
  13. Довечера ще пътувам около 200км. и тогава дано се регенерира DPF-a. Не съм излизал от София около 2 месеца и сигурно се е задръстил. Дано е това проблема. Значи все повече май се навивам да го махам DPF-a i AGR-a.
  14. Добре де това миналата година не ми го е правила. Това не трябва ли да го прави само когато влиза в регенерация на DPF-a, а не постоянно? Тук от една седмица и половина постоянно е така и като изгася колата ми работи перката за охлаждане след пробег 8 км. Не знам дали това има нещо общо но...!?!? Цитиране на предходно мнение!
×
×
  • Create New...