Jump to content

nickivm

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 (4F5,C6) 2.4 Qtro

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София

Последни посетители

907 профилни разглеждания

nickivm's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте,

    Занимавате ли се още с ремонт на LED стопове? Става дума за Audi 4F.

  2. Здравейте, @A5A5A5, реши ли си проблема с вибрациите? Имам същия проблем, точно както го описваш горе. След баланси на гуми, два реглажа на преден/заден мост и четене накрая заподозрях кардан, висящ лагер, вътрешни полуоски... Но дискусията тук ме обнадеждава, че може и да ми се разминат тези "удоволствия". @dani_emigranta, би ли споделил ОЕ номер на тези носачи с хидравличен тампон?
  3. Благодарност и респект за Цецо от Д-Брос! Вчера от няколко думи по телефона ми каза възможната причина за проблема с колата ми, днес минах покрай тях и я потвърди за 5 мин. Да сте живи и здрави, момчета, и все така отзивчиви и коректни!
  4. Благодаря, ще опитам с лентовия кабел, само него не съм проверил, защото не ми се сваля волан, ама....
  5. nickivm

    Проблем с Air Bag-a

    Тази грешка не е от куплунзите под седалката, ако те не дават контакт, VAG-COM-a си го пише (Resistance too high). Преди и на мен ми се е случвало лампата да посвети няколко седмици и да после проблемът да изчезне, но не съм проврявал какъв е бил. Сега обаче е много упорита. Между другото, видях, че има някакви устройства, които претендират, че можели да препрограмират контролера. Някой може ли да сподели опит с такова, колеги? пример
  6. Здравей, колега, бегът сам ли си загасна или все пак си успял да смениш лентовия кабел? Питам, защото и аз съм с тези "екстри" - от няколко месеца воланът започна да проскърцва тихо, когато минава през някакво положение, а малко по-късно светна и бега. Дава грешка "65535 - Internal Control Module Memory Error" (контролер за боклука, според книгите), но диагностик, на когото имам доверие, ми каза, че може да е и от влага около контролера или проблемен лентов кабел.
  7. nickivm

    Проблем с Air Bag-a

    Здравей, колега, на мен ми излиза същата грешка. Доколкото си спомням и контролерът ми е същия. Справи ли се с нея? Благодаря предварително за отговора.
  8. A4 1.9TDI P.D. - мотор AJM Дебитомер BOSCH (оригинален) - 189 лв. от ХЕЕД'91 при Бакърена фабрика. Имаше опцията и за рециклиран, мисля, че беше 129 лв.
×
×
  • Create New...