Jump to content

nurv

Members
  • Мнения

    4226
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nurv

  1. Машината ми е най-обикновена - Delonghi ec221. Преди нея имах Saeco с крема диск, но си замина. Благодаря за клипчето и за препоръката.
  2. Така си действам, но питам ако има някакъв пиниз.
  3. Привет! Имам питане относно смилането на кафето. Разполагам с такава мелачка: https://techmart.bg/Кафемелачка Delonghi KG79 Като си купя кафе от по-специализиран магазин ми дават препоръка от рода: "Трябва да е по-фино" или "Трябва да е по-едро". Как процедирате, когато си смилате сами кафето? Как разбирате правилната степен?
  4. Получаваме пратки от Германия сравнително регулярно и наистина откакто Спиди купиха Рапидо стана тотална боза. Предпочитам дори Български пощи да поемат пратката. Последните две дойдоха с 34 дена закъснение с около 20 препращания Спиди- Рапидо. Сега чакам една от близо месец и усещам, че няма да дойде.
  5. @Raziell SSD не е записвачка Прочети още веднъж мнението на @HannoSLM
  6. Благодаря, че ми обърна внимание. Аз им писах със запитване какво точно му има и ми се обадиха да ми кажат, че имали две бройки, които буквално 'не личало, че са отваряни'. Обаче да съм побързал понеже от сутринта имало 6 запитвания за тях. Този похват с бързането много го мразя.
  7. Ще използвам темата, за да не пускам нова с почти същото съдържание. От известно време имам мерак да си купя Х1, защото ми харесва като модел. Говорим за втора употреба. От КвантСервиз пред годините съм пазарувал не веднъж и до сега не е имало издънка. Какво ще кажете за тази бройка: https://www.kvantservice.com/product/lenovo-thinkpad-x1-carbon-2-gen-13485/ ?
  8. Аз имам 8 смени с Motul 10w-40 и един път с Havoline Texaco 10w-40. Разлика в работата на двигателя не намирам, но Havoline изчезва доста по-бавно
  9. https://www.aliexpress.com/item/AKASO-Brave-4-WIFI-4K-Outdoor-Action-Camera-HD-Waterproof-Camcorder-Diving-Underwater-Bike-Helmet-Video/32847156822.html
  10. В Младост - Мото Пфое имат тази услуга. Но тя е по-скоро да ти кажат дали амортисьорите са за смяна. В твоят случай едва ли ще ти помогне.
  11. Привет. Колата е Audi A6 C5 2.4 V6 (ALF). Инсталацията е Романо OBD II. Последният път сложих NGK модел, с който си излиза от завода, но все повече слушам, че хората слагат Bosh или подобни свещи по 8-10 лева. Нямам конкретни оплаквания освен няколко грешки с пропуск за запалването и ниско напрежение на сондите, но не знам дали и до колко има със свещите. Така или иначе съм минал пробега и мисля да ги сменя. Та какви да сложа този път?
  12. Със сигурност ги сменям и тях и дисковете. По-интересно ми беше защо няма нищо в компа, но ти си ми отговорил, за което благодаря. П.П. Стана ми лошо обаче като видях част от записаните грешки.
  13. Привет! Светна символа в жълто кръг с пунктири отстрани. Предполагам, че е време за смяна на дискове/накладки. Рекох да пусна едно четене за грешки, но няма нищо по темата. Защото е жълта ли не се е записали нищо?
  14. В крайна сметка ударих на камък. Понеже не се чувствам съвсем сигурен да поръчам част от АлиЕкспрес, а тук не намерих се обадих в официалните сервизи. Всички ми казаха - не става брат. Едни се оправдаха с Биос-а, други бяха в стил - не ни се занимава.
  15. Много благодаря за pdf-a! А някакви напътствия коя да сложа или да прегледам всичките като характеристики и дали могат да се намерят? Редакция, сега ги погледнах: Опциите ми са две: 60Y3247 2 FXC 11WLAN 60Y3249 2 LTN 11WLAN
  16. Привет! Имам един стар Lenovo E530 лаптоп. Искам да сменя мрежовата му карта с такава, която поддържа 5 Ghz. Търсих ФРУ номер, но не се ориентирах. Може ли да ми кажете базирано на старата карта с каква да бъде подменена?
  17. Моята джаджа дойде преди няколко дена. Върши си работата идеално. Имах няколко срещи и никой не се оплака, че му прекъсвам или прочие. Заслужава си парите.
  18. -70dBm е сигнала на мястото, на което мисля да монтирам ТП линка.
  19. Трябва да дупча и ще ми се вижда кабел в коридора. Аз дори не си сменям доставчика на Интернет и телевизия, за да не ми пускат нови кабели. Старите съм ги вкопал.
  20. Няма къде да слагам рутер. Това ще го ползвам от дъжд на вятър като излезе на терасата. Не ми трябва постоянно покритие там.
  21. Доста странен превод се получи Малко преди терасата ми се губи обхвата, а сега лятото е приятно да се работи там. Искам да си 'разширя' обхвата и съм се спрял на тази джаджа: https://www.jarcomputers.com/AC750-WiFi-Range-Extender-RE200_prod_NTWBTPLINKRE200.html Някой има ли впечатления от нея или подобни?
  22. Какво да кажа. Питах колко дължа, казаха ми. Коментара беше: ' Ако не беше в гаранция парите щяха да са други'.
  23. Да докладвам какво стана в сервиза. Не са успели да повторят изтичането на газ, затова са сменили О пръстен на изпарителя и един маркуч дълъг около 25сантиметра. Резултатът след 1000км извънградско шофиране е, че мирис вече няма. Мина по гаранция. Взеха ми 10 лева за работа.
×
×
  • Create New...