Jump to content

Fory

Members
  • Мнения

    8425
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Fory

  1. Що ли не се учудвам...сефте комендантски ...
  2. Дай Боже, че вече се готвех да предложа моята лимузина
  3. ТУК пише че било лесна работа добиването на биодизел в домашни условия. А ТУК дават практически указания какво и как.
  4. Fory

    AUDI NEWS

    Spy Shots: 2012 Audi S6 Това са първите шпионски снимки на предстоящия автомобил 2012 Audi S6. Изненадващо е че няма никакви следи от камуфлаж, вероятно от Audi са считали, че вече с новата А6 по улиците този модел ще остане незабелязан но това не е пропуснато. 2012 S6 се очаква да получи усилена версия на предстоящия 4,0 литров Audi V8 двигател който ще замести сегашния двигател V8 с 435 к.с. в текущата 2011 S6 версия.
  5. Fory

    AUDI NEWS

    Стартът на Audi A2 се отлага за началото на 2015 Причината за забавяне развитието на второто поколение на Audi A2 е липсата на подходяща платформа. Съобщението гласи, че платформата вече е установена и колата е на път за дебют в началото на 2015 година, две години по-късно от първоначално планираното. Предвижда се в колата да бъде използван алуминий но само за тялото а не за цялата платформа, като по този начин Audi ще бъде в състояние да запази една разумна цена, което беше един от най-големите проблеми на скъпия и предшественик.
  6. Много сериозна взе да става темата. А днес не съм се бъзикал все още. Каквото им писането такава им и другата работа И на модераторите ...
  7. Яворе за мен грамотното писане е първо уважение към четящите и второ себеуважение. Явно във форума не е така. Дано не прозвучи нравоучително.
  8. Хубава тема Дано я прочетат и осмислят повечето от пишещите тук. Ама надали. Да ви каже честно понякога ми става неудобно, че се опитвам да съм изряден в писането. И не ме мързи да си редактирам написаното. Някакси не съм като другите и ми се губи клубната принадлежност
  9. http://www.audittcca.com/help/faq/how-can-i-get-the-stereo-out-of-safe-mode
  10. Fory

    AUDI NEWS

    Шпионски снимки на Audi A6 Hybrid Audi вече разкри новото си A6 Hybrid, като използва автомобилното изложение в Детройт миналия месец за да представи най-новото си поколение от гамата на А6 , както и хибриден модел. Въпреки това, докато редовната линия A6 ще се появи в продажбената мрежа по-късно тази година като част от 2012 моделна година, новата А6 Hybrid не се очаква в близката една или повече години след това.
  11. Der neue Volkswagen Golf f?r das 24-Stunden-Rennen 434bhp
  12. Fory

    AUDI NEWS

    Audi A6 Avant - първи шпионски снимки
  13. Fory

    AUDI NEWS

    Дебют на Audi Q3, Q5 Hibrid и A3 Sedan в Женева ? 2012 Audi Q3 spy photos - 1.27.2011 / SB-Medien Според непотвърдена информация Audi ще предостави три нови коли на своите дилъри в САЩ, които ще бъдат изложени на автомобилното изложение в Женева – това са нов SUV Q3 в ярко оранжево, един Q5 Hybrid и A3 концепт седан визуализиращ следващото поколение на модела А3. Най-интересният ще бъде A3 седан, който е модел, предназначен за американския пазар, където малките стилове седан са за предпочитане пред хечбек. Според източника, следващият А3 ще се предлагат в 5 различни стила, включително кабриолет с 2 врати, купе / хечбек с 3 врати, седан с 4 врати, като също така се обмисля кросоувър Q3 с версия Avant. Това купе / хечбек с 3-врати ще имитира стила на A5 купе. В проекта си това A3 част ще бъде по-близо до по-малък мащаб на А4 отколкото изглеждащо на VW Golf. Колата ще бъде по-дълга, по-ниска и по-голяма от сегашното поколение и вариантът седан ще има повече място за краката от сегашния формат А4. LED предни фарове също ще бъдат опция за него. Бензиновите двигатели на тази А3 ще бъдат 1.2 литра, 1.4 литра и нов 1.6 литра. 2.0 TFSI ще бъде с повишена мощност до 230 к.с. (171 kW/233 к.с.) и 300 к.с. (224 kW/304 к.с.) в top-end вариант на A3 - по презумпция 300 к.с. вариант ще бъде новият S3. А следващото поколение RS3 може да получи 2,5-литров двигател TFSI с около 350 к.с. (261 kW/355 к.с.). Дизеловите модели ще бъдат със съществуващите 1.6 TDI и 2.0 TDI с нов флагмански 2.0 TDI с около 210 к.с. (157 kW/213 к.с.). Според източника, Audi ще дебютира със следващото поколение на А3 по време на автомобилното изложение във Франкфурт през есента.
×
×
  • Create New...