Jump to content

KUKU

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно KUKU

  • Рожден ден 6.11.1983

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1,9TDI

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    291478085

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Радомир

Последни посетители

1356 профилни разглеждания

KUKU's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, искам да попитам за следния проблем: става дума за А6 2,8 Куатро автоматик без никаква причина спря да върви (може би влезе в авариен режим) . На диагностика не дава никакви грешки и немога да устанивя проблема. Съмнявам се на дебитомера и затова прикрепям и лог файл. Дайте някакав съвет!!! LOG-01-003-001-011.CSV
  2. Здравейте колеги! Миналата седмица сложих летните гуми на моята А4-ка и забелязах сериозно износване на дясната гума от външната страна! Въпросът ми е може ли оакчването да се регулира по вертикала на гумите и как?
  3. Здравейте колеги, от известно време , докато карам, километража ми "прекъсва" (не работи) и след няколко километри се оправя сам, толкова изненадващо колкото и изчезна!. Дневния километраж и канала на климактроника нищо не отчита. Смених датчика за скорост в скоростана кутия , но ефект няма!!! Дайте съвет от какво може да е !!! колата ми е Ауди а4 1,9тди 96г.
  4. KUKU

    Питане за полуоска

    става дума за външно каре.
  5. KUKU

    Питане за полуоска

    Здравейте, искам да задам въпрос свързан с полуоска на ауди а4 1,тди и реших да използвам тази тема. От извесно време чувах щракане при завиване отдясно, докато една вечер нещо изщрака силно и това беше края.Като свалих полуоската се оказа , че карето се е извадило от полуоската( явно зегерката е изкуснала по някаква причина). Закачих карето, опитах да го извадя - доста трудно и го върнах на колата. Та въпроса ми е от какво може да се е извадило, дефект ли е това и мога ли да очаквам същият проблем пак????
  6. здравейте, искам да попитам за какво са тези два проводника, които влизат в предния капак точно над компа( колата е ауди а4 1,9тди 96г.). За съжаление при мен са отрязани и незнам за какво са служили.
  7. KUKU

    сваляне на стартер

    Здравейте колеги, искам да попитам лесно ли се сваля стартера на ауди а4 1,9ТДИ? Трябва ли да се свали компресора на климатика?
  8. здравейте колеги, искам да ви попитам как се сваля стартера на а4 1,9тди 96г, AFN мотор?
  9. KUKU

    парно а4 1,9 тди 110кс

    здравейте колеги, имам проблеми с парното. Карам ауди а4 1,9 тди 110кс.Преди един месец обезвъздуших охладителната система от дупката на маркуча на радиатора към купето.Днес парното пак ми се стори слабо и пак опитах да обезвъздуша. За моя изненада въздух пак имаше и то доста. Откаде може да идва проблема???
  10. нивото е малко над максимума!
  11. здравейте колеги, появи ми се много странен проблем и моля за помощта Ви!! проблема е следния - имах теч от капачката за термостата и реших да го оправя. Смених уплътнението и теча спя термостата не съм сменял. наливам си антифриза и почва да ми мига лампата за антифриза и пищи зумер,покарах я около 10км обезвъздуши температурата я кове на 90С, но лампата продължава да свири.закачих я на ваг ком-а и нямаше никакви грешки. колата е ауди а4 1,9ТДИ 110кс АФН мотор. даите някакви идеи
  12. Здравейте колеги , търся да купя една или две такива капачки за джанти:
  13. KUKU

    Фарове Depo

    Фаровете са регулирани първо от мен ,а после и в сервис и разлика няма. Първоначало пък бях с крушки 6000К, но в последствие ги смених (само крушките без дроселите) с 4300К и разликата беше минимална.
  14. KUKU

    Фарове Depo

    здравейте колеги, искам да попитам за фарове с лупи Depo.Сложих китайски ксенон 4300К и светят по мое мнение достат слабо (доскоро бях с фарове Н4 и светят с една идея по-силно). На какво може да се дължи това? Възможно ли е да са се зацапали лупите?
  15. здравейте колеги, искам да попитам за фарове с лупи Depo.Сложих китайски ксенон 4300К и светят по мое мнение достат слабо (доскоро бях с фарове Н4 и светят с една идея по-силно). На какво може да се дължи това?
×
×
  • Create New...