Jump to content

dragogbg

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dragogbg

  • Рожден ден 12.12.1977

Друго

  • Kaра
    A6 Avant (4F,C6)

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    плевен

Последни посетители

1379 профилни разглеждания

dragogbg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ок, в Понеделник ще я закарам в сервиза и, ако открием пробшема ще пиша.
  2. Ами основно от картера, и маслената помпа на която имаше доста нагар по цедката и не вдигаше налягане.
  3. Колицата е на реални 160к. купих я от Германия от частно лице.Обслужвам я добре, но.. изведнъж се появи проблем с оборотите.На празен ход или в движение, оборотите ту се качват, ту падат.Има и едно претрисане на двигателя от време на време и общо взето е малко шумен.Работата на двигателя е някък неспокойна. Държа да отбележа, че свалихме картера имаше адски много нагар, мас.филтър беше лешшш.. Почистихме, сменихме масло и филтър, но... проблема си остана.На компа не дава никакви грешки, ако някой има представа, какво се случва, моля да сподели.
  4. Ръчка е и наистина се колебая дали да я чипирам! Колега ако е удобно дай някакъв номер за връзка явно добре познаваш този мотор.Или звънни на : 0876774766 - Драго.
  5. Здравейте колеги скоро си купих A6 Avant (4F,C6) модел по талон -2006 но по рама е 2007-ма Аудио системата е с фабричен усилвател с оптика а в жабката има единично CD. Въпросът ми е някой има ли си на идея, как може да се монтира устройство което да чете Mp3.??
  6. И така "РАЗВРЪЗКАТА" Във "Аутотехника - Плевен" закачиха я измериха налягането на маслената помпа, което беше ниско и на моменти варираше. Вариантите следователно бяха два.Запушена помпа или повредена помпа.Вторият вариант изобщо не ме устройваше тъй-като цената на помпата наистина се оказа "дебела" само 2300лв. защото тя по талон е 2006год. но по рама излезе 2007-ма.И така оказа се, че Германеца от който я купих е направил последна смяна на масло, когато колата е била на 124,000км. и до 153,000км не е сменяно,Отделно е стояла 2-3 месеца в гараж без да се пали.В Германия обаче след покупката я карахме около 120км. след това се качи на автовоз и до Плевен.Регистрирах я минах 20-30км. и светна лампата за налягането на маслото.И от там смяна на масло и филтър, в доверен сервиз където видяхме полуразпадналият маслен филтър, но не помогна.След като свалиха картера в Аутотехника вътре беше пълно с мизерия а на цедката на помпата имаше нагар, като утайката от кафе която остава на дъното на чашата! Последва почистване на картер и цедка, смяна на масло и филтър ( съответно чисто новото масло и филтъра на боклука - 140лв.) смяна на въздушен филтър и поленов на купето и сега автомобила се движи перфектно,Благодаря на всички за информацията, живи и здрави!
  7. Благодаря за изчерпателната информация! Утре в 9:00ч. имам записан час в официално представителство в Плевен.Ще Ви информирам, какво ще установят там.
  8. Благодаря колега! Това номера на помпата ли е?
  9. Ами в моят доверен сервиз точно това им казах да направят, но те избраха по-лесното и сега едно масло по дяволите с филтера.
  10. В Петък съм си записал час в Автотехника - Плевен.Да видим какво ще излезе.Иначе днес запали, поне двигателя работи все още.Оказа се, че иска да и натисна съединителя за да запали! Интересното е че, има налягане на маслото над 4 бара, а щеката показва ниво над нормата.Антифриза си е на мястото.Абе кошмар... 7000€ + 1000лв. да стигне до БГ.Без номера, седяла в гараж 2-3 месеца без да се кара! Цена на маслената помпа - 369лв. оригинал, и това е без отстъпката!
  11. Днес колата отказа да запали! Изписва на компютъра "SERVICE" и до там. Вдигнах капака и като отвих капачката на маслото ме лъхна миризма на бензин.Може би някоя дюза "пикае" .... Просто ще полудея!
  12. Здравейте колеги.Купих си преди няколко дни Audi - A6, 2.0 TFSI, 170к.с. - 2006год. от Германия от частно лице ( германец) със сервизна книжка и т.н... Не минах и 10км. с нея и светна лампата за налягане на маслото. Отивам в сервиза и смених маслото с "Castrol" всичко както си му е реда, и разбира се масленият филтър, който беше полуразграден и пълен с кал! Тръгнах с нея извън града и не минах и 40км. и пак светна лампата.Някой има ли си на идея за какво иде реч? И ако е от малената помпа, каква и е цената г/д? Благодаря!
  13. Има такава опция още повече, че брат ми живее и работи там, но отиват едни 1000? е така по пътища, разкарвания, документи, гориво и т.н...
  14. Дай линк на поне един! Чувал съм доста лоши неща за Дупница, вярно ли е, или са само слухове?
×
×
  • Create New...