Jump to content

QuattroFTW

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно QuattroFTW

  • Рожден ден 11.01.1977

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 Avant

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

795 профилни разглеждания

QuattroFTW's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Вероятно и при мен ще е отдясно, по същите причини, но априлският сняг ми пречи на проекта днес. Мисля че, след насоките на колегата ще стане от първия път. На другото ауди е цветово като при него и работи страхотно - без дупки за датчици, чисто..
  2. Не знам дали бира ще стигне за труда - сърдечно благодаря! Проблемът ми обаче е, че от снопа излизат 4-5 които са всички черни с допълнителен тъмен цват - не е като при теб - като се върне жената ще снимам да покажа с какво си има работа!
  3. Привет колеги, За да сложа афтърмаркет парктроник ми трябва до колкото знам плюс от задната светлина - някой може ли да помогне кой от снопа е за тази цел - опитах се да ги "прозвъня", но май нещо не правя като хората и затова реших да питам! Предварително благодаря. Поздрави!
  4. QuattroFTW

    A4 2.0L I4 TDI

    Благодаря! Лека и безаварийно каране на любимия автомобил
  5. QuattroFTW

    A4 2.0L I4 TDI

    Щом няма - няма как да уцеля раздела Благодаря за отговора. При 6-ците същия двигател също ли е така?
  6. QuattroFTW

    A4 2.0L I4 TDI

    Привет, Бихте ли ми казали от коя година тези мотори при 4-ката са комън реал - доколкото знам първите са помпа дюза (може и да греша) и има ли как да рабера това на място при покупката или става само чрез инфото от вин-а? Предварително благодаря за вниманието и отговорите!
  7. , да се плаша ли от избора си и да мина към 2.8 Quattro (193 Hp) или да настоявам?! )))
  8. Привет, Бихте ли ми казали, при този красавец автоматичната мултитроник ли е?! И ако някой има инфо - към този момент 5-6 хиляди за тези години добра цена ли са или съм на долната граница и трябва да внимавам! Благодаря Ви за вниманието и евентуалните отговори! Лека и безавариина ))
  9. Колеги за А4 Б5 (АЕБ) 1.8Т - кой е най-добрия вариант?! (без газ и чип)
  10. Здравей,

    незнам дали е останало нещо от колицата, но да питам все пак! :) В :кошарата: отзад дали ги имаш страничните пластмаси с въздуховоди кум стъклата, на които са "ушетата" държащи щората на багажника?>! Ако да и са здрави драсни цена, моля те! Благодаря за вниманието и всичко най-добро!

  11. Колега, снимка на задния ляв стоп ако не те затруднява, разбира се!?!
  12. Това добре, но мобата ми е за оферта и цени )) Ако желаеш тук, ако ли не на лично. Благодаря!
  13. Здравейте колеги, Търся няколко неща за моя "сладур" и се надявам някой да може да помогне, понеже цените които ми обявяват из столичните морги могат да накарат човек да се гръмне. Предварително благодаря на отзовалите се тук или на лично, и очаквам отговори от колеги и хора, които "познават парите" )) Ляво огледало (ел.прибиране) http://postimage.org/image/by37x9gj9/ Ляв стоп http://postimage.org/image/vdwd9n0s7/ Долна лайсна (задна врата) - може и за всички врати http://postimage.org/image/5em2p0vwz/ Корите, държащи щората (и от двете страни) http://postimage.org/image/j0b4ffq6p/
  14. Това е отговора, който чаках, благодаря )) Сега оставя и да намеря за смяна .... ще пиша за резултата!!!
  15. не. .. а и не става - явно с годините пластмасата доста се е захабила...в началото пробвах така, но от вибрациите при движение не държа много. Затова и търся друг вариант и питам за сваляне/смяна!! Все пак благодаря за отговора!
×
×
  • Create New...