Jump to content

valers

Members
  • Мнения

    92
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно valers

  • Рожден ден 20.09.1961

Друго

  • Kaра
    Audi A6 2,5 TDI AEL

Контакти

  • ICQ
    202397086

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    ot pleven

Последни посетители

1951 профилни разглеждания

valers's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. valers

    Тампон на мотора.

    Честит рожден ден Коко да си жив и здрав .Благодарско ѕа тампоните 443 199 382(маслени без датчик) полвин година ги карам на AELа и никакав проблем .След разглобката на тампона установих че нема ел.загреване нито ел клапани нито други глупости.Маслото седи в едни гумени мембрани и пространството около тех е сварзано с трабичка за ваздух с датчика които има едно буталце на пружина .Сложих датчика в положението което беше с една ламаринка оганата на г на гаиката на тампона.Доколкото видех едва ли е имало толкова херметичност че ваздуха да мести буталцето даже и когато е бил нов тампона.Моите беха доста нацепени но маслото не беше истекло.Не знам каде подава сигнал тоз датчик но вибрациите изчезнаха .
  2. http://automn.ru/audi-a6/audi-2559-10.m_id-235.html Наи важно е да се стега на канал да е колата с гумите без да е подигната .
  3. Като отидох да бутнат блока на помпата с компа беше на 2,5 настроика на око от маистора.Чирака го направи на 4 .резултат смесен разход от 7,5 стан 9-10.Та отидох да го бутнат пак на 2,5 и расхода спадна.
  4. Aз сложих от Polo от моргата само гумичката извадих, прозрачна силиконова ,направо заспа.
  5. valers

    Изпушване при AEL с чип

    Аз преди барзо губех от поглед изпреварените не от барзо отдалечаване а от пушек.Сега с нов дебитомер(не даваше грешка при диагностика)даже и на фарове зад мен не виждам пушек. П.с. немам чип
  6. valers

    Тампон на мотора.

    Почна да са клати скоростниа лост маи ша сменам и четирте тампона . Колко струва оригиналниа тампон в БГ? Много различни цени виждам в мнениата и колко е оригинален наистина ,в етка е 152 евро 4А0 199 382 F ,с D е по евтин 126,74 ма го нема в производство значи точно толкова струва в Германиа .Дебитомера си го купих в Германиа в сервиз на ауди и колкото пише в етка точно толкова ми искаха макар че пишеше маде франце .И много различни отзиви ѕа тез без датчик .Не знам на кои да са спра и честита коледа
  7. valers

    ABS

    И ас мислех че абс ми пречи за зимата докато не реших да оправа пропадащиа педал на спирачката .Оказа се че причината е абс ,преди направо оставах без спирачки като са задеистваше на снег и педала риташе много силно,след смената на абс вљрху снега спира разбира се че не като на сухо а ритането е само потрепване.
  8. Проблема се оправи с друг електронен блок ѕа 5 минути работа ,настроика на слух с гумениа чук ,че немаха време да закачат комп.Резултат вари на пушка.Казаха ако ми са види че гори много да ида да закачат компа.
  9. valers

    Тампон на мотора.

    Още една версиа за какво служи датчика .В един сервиз не официален на групата VAG ми казаха че подава сигнал на ABS .Ako некои е правил проба сьс нов оригинален тампон дали има разлика в работата на двигатела като са извади кабела да каже нещо.
  10. valers

    Тампон на мотора.

    Как изглежда оригиналниа тампон в момента сьм с този но незнам дали е оригинален,ще ми се да ги смена и искам да сьм сигурен че ще е оригинален
  11. Здравеи интересува ме цената на тампоните за А6 2500 ТДИ 1995 АЕЛ за мотора двата 4А0 199 382 и за скоростната кутиа двата мисла е 4А0 399 151 Д и каква марка са оригинални ли са.Само с предно сам и е авант.
  12. Здравеи интересува ме електрониа блок на нафтовата помпа за мотор АЕЛ 2500 ТДИ 1995Г
  13. Без quatro 2500 TDI 140 нежно каране (смесено)до 130 6,5,зверско до 8,5.Е не в бљлгарски условиа.
  14. Ремака на ангренажа излиза около 1 милиметар от зљбното колело напред ,миналата година са сменени ремака обтегача и водната помпа.Проблем ли е и от какво моѕе да баде?Мотора е АЕЛ 2500 95 г.
×
×
  • Create New...