Jump to content

ico22bg

Members
  • Мнения

    313
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ico22bg

  • Рожден ден 28.04.1978

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9TDI Avant

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1326 профилни разглеждания

ico22bg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Правена е. Показва само клапана за управлението на турбините Отвън понякога на студен старт
  2. Здравейте, ако темата не е за тук преместете я или дайте линк. Купих наскоро А6 2.7 biturbo 2002 250hp С две думи колата харчи изключитено много бензин. Газ няма. Говорим 35 на сто градско и малко извън градско!!! С горе долу нормално шофиране. Колата е с избушени катализатори. Приемем всякакви съвети. Тенкс.
  3. ico22bg

    осветление в Б5

    Отзад няма осветление в краката колега.
  4. Topran ,Febi, Swag - едно и също За полесно новия морков се попарва с вряла вода за да се размекне и влиза идеално
  5. Аз лично когато сменях задните накладки също незнаех и за малко да прецакам апаратите. Свалих целите апарати, откачих жилото на ръчната, развих спирачните маркучи. След това на едно менгеме, с баща ми, единия натиска буталото, а другия го върти с ключ за флекс Леко леко и стана.
  6. най-вероятно така ще направя. първо с друг усиловател и после с друго ЦД. Благодаря
  7. Току що прозвънях кабела, ОК е. и сигналния кабел и масата са ок
  8. мерси колега. ще погледна, но ми е чудно как ще се прецака без да е имало каквато и да е интервенция.
  9. Току що свалих моя усиловател. Няма захранващ кабел. Има заготовка за букса, но е празно. Явно този модел няма. Мога да го снимам, но незнам как да кача снимките.
  10. Ами да, няма захранване към усилователя. Влиза само антенния кабел.
  11. Ами в усилователя влиза само кабела който отива до касетофона, няма друга букса. И го прави от време на време. Примерно станцията е добре, и като мръдна 5 метра и почва да пращи. Просто станциите са все едно съм в някакво мазе и няма добър обхват.
  12. Здравейте колеги. От известно време радиото започна да пращи все едно не е на станция. Не съм правил нищо по колата с което да прецакам нещо по антената, просто започна да пращи. Ту е добре ту не е. Колата е А4 1998, комби. Отзад в комбито махнах плафона и под него се вижда една кутийка която най-вероятно е усилователя и от него излиза на покрива стойката в която се навива антената. Взех нова антена, но си е все същото, радиото все едно не е на станция. Някой има ли идея дали трябва да се смени усилователя или нещо друго ?
  13. Благодаря ви. Тя в момента е на 1,2 - 1,4. Значи е ок
  14. Здравейте колеги. Набързо. Рециклирах дюзите и горивната помпа. Ауди А4 1.9 AFN. В момента на компютъра показва стойност 1.2 - 1.4 милиграма гориво на впръскване. Въпроса ми е знае ли някой колко точно трябва да е тази стойност за да я регулирам точно. Благодаря
  15. Колега евала за темата, добре си описал всичко. Но както каза "Leo", това не е за всеки, и който няма усет за разглобяване и търпение, да не се захваща.
×
×
  • Create New...