Jump to content

katri

Members
  • Мнения

    143
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от katri

  1. Цена на халогена - 50лв. Начин на контакт - на ЛС Местонахождение - гр. Пловдив
  2. Цена на фланеца - 10лв. Начин на контакт - на ЛС Местонахождение - гр. Пловдив
  3. Продавам чисто нов гарантирано оригинален фланец, закупен от вносителя на марката.На снимката се вижда фактурата и оригиналната опаковка.
  4. Продавам оригинален халоген Hella за Audi 80 B4 - в много добро състояние, в комплект с декоративната капачка на бронята.
  5. Датчика съм го сменял скоро, колега.Не е от него.На газ да запаля? - не знам как да стане.Газовата ми е направена да пали само на бензин и след вдигане на повече от 2000 оборота автоматично прехвърля на газ.Когато ми свърши газта, мога с един бутон да мина на бензин, но да спра нацяло подаването на бензин не мога. Сега, когато се повишиха температурите навън, колата няма проблем - пали нормално, но стане ли студено (през зимата) проблема пак ще дойде на дневен ред....
  6. Смених клапана с друг, който набавих от колега.Интересното е ,че проблема с оборотите си остана, макар че малко се смекчи.Сега колата при палене на студено вдига директно 2000 оборота, което пак не е нормално.
  7. Клапана за бензиновите изпарения от резервоара на Audi80B4 ABT - VAG 050133517 - цена?
  8. Здравейте, Клапана за бензиновите изпарения от резервоара на Audi80B4 ABT - VAG 050133517 - цена?
  9. Клапана за вентилацията на резервоара за ABT двигател?
  10. Тази помпа постоянно е във вода.Лично аз си реших проблема като си я монтирах на нова позиция(дясно горе) в багажника, защото иначе постоянно се навлажняваше и правеше проблеми.От както я повдигнах горе(доколкото позволяват максимално кабели и маркучи) проблеми нямам. Не мисля ,че е добра идея да се разглобява.То се чува дали работи помпата и централното или не.В случай,че не се чува и вижда как заключва централното, т.е в случай че то не работи, според мен си за нова помпа. Между другото - откачи и куплунга първо - малко да изсъхне, ако е бил овлажнен.Късото може да е в самия куплунг с кабелите.
  11. http://www.audi-80-scene.de/wiki/index.php/Bild:EinbauorteABM.JPG В момента нямам възможност да снимам наживо клапана, но на тази схема ясно се вижда за какво иде реч.Клапанът е означен с поз. 1
  12. Здравейте колеги, От скоро имам странен проблем с моето B4 ,90 коня ABT двигател.Сутрин при първоначално запалване, колата вдига 3000 обората и се форсира като за световно.След около 5-7 минути, когато загрее двигателя и подам един ,два пъти рязко газ, оборотите се нормализират.Утрепах се да търся причината, накрая закачихме колата на диагностика и се установи ,че проблема от ел. магнитния клапан , който създава вакуум в горивната с-ма.Клапанът е закачен на едно маркуче , което влиза отдолу в карбуратора.VAG номера му е: 050 133 517(провирих го в ETKA). Изключих захранването на клапана, като отстраних куплунга и колата спря да се форсира ненужно, но сега при първоначално палене се налага да подавам за известно време непрекъснато гориво с педала на газта, което преди тази интервенция не бе необходимо(колата си палеше като часовник).Та въпросите ми са: - знае ли някой какво е точното предназначение на този клапан(ясно е, че ако не е имало нужда, немците е нямало да го монтират)? - до какви последствия води отстраняването на клапана ,чрез изключване на неговия куплунг? - подлежи ли на ремонт или почистване този клапан? - от къде мога да си набавя нов такъв, защото по нашите магазини не намирам, а отвън цената му е соленичка ? Засега карам без този клапан, но ще се радвам ,ако успея да възстановя по някакъв начин оригиналното състояние на колата. Ако това има някакво значение - колата е газафицирана с обикновена газова уредба, но пали винаги задължително на бензин.
  13. Продавам комплект халогени за Ауди 80Б4.Халогените са оригинални на Хела.Лек дефект в стъклото на левия халоген. Цена за комплекта:60лв.Доставка по Еконт за сметка на получателя.
  14. Купувам декоративните капачета за халогените на Audi80B4.
  15. Купувам халогени за Audi 80B4 - ABT.Тези, които се монтират в бронята.
  16. Никой ли няма някое останало капаче за халоген?
  17. Здраво капаче за халоген имаш ли останало?
  18. Здраво капаче за халоген, да ти се намира?
  19. Декоративно Капаче за халоген имаш ли, колега?Гледам на снимките, че халагена е счупен - трябва ми само капачето, ако е здраво.
  20. халогени има ли? лява кормилна щанга? снимки?
  21. Декоративните капачета за халогените - има ли ги и продават ли се отделно?
×
×
  • Create New...