Jump to content

ivanps

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    volvo v40

ivanps's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Получих си двата радара, благодаря на Дитерс за комуникацията и отстъпките за бъдещи покупки !! Точно същият е, който ми откраднаха, СН888.
  2. Здравей, Пратих ти адреса и данните за поръчката, за 2 бр - дали си ги получил? Отскоро съм в тези форуми и май на вярното място ги пратих, ама да питам...? Благодаря, Иван
  3. Аз говорих с един приятел - и той ще вземе, т.е. аз ще взема 2. Така стават общо 5. Кой ще говори с човека? Може ли да се изпратят на всеки на адреса с наложен платеж, и цената към всеки да е 140, или как да го направим? Другите 3-ма освен мен, откъде сте?
  4. Благодаря. Карал съм с Кобра, и то от 300 лв - не е същото, този ги улавя от голямо разстояние, особено лазерите, има 2 нива на сигнализация, по които се ориентира човек и за разстоянието... и не му е необходимо захранване. Не че това е основното, но е практично ако си сменяш колата през деня.
  5. Колеги, Имах радар детектор /по-често наричан антирадар/, японско производство, Maruhama, соларен. Жестока машинка, ловеше ги ония... но ми разбиха колата и го откраднаха. Фирмата от която го купих не ги продават вече - нямали доставки. Някой виждал ли е къде се продават, искам същия да си купя? Струваше 170 лв. Има няколко обяви в нета но нямат наличност - така ми казват. Пишете тук или на мейла директно - saaben@abv.bg Благодаря !! Иван
×
×
  • Create New...