Jump to content

divak

Members
  • Мнения

    664
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно divak

  • Рожден ден 1.01.2000

Друго

  • Kaра
    Subaru Forester XT

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

3031 профилни разглеждания

divak's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Сменят се само тампоните, може и биалетките да са заминали. Маслата лично аз не бих ги пипал, стига да нямат нужда от доливане.
  2. При теб обаче явно е друго понеже при мен започна веднага след слагането на чипа и се получаваше само в движение. Колата стана много пъргава и при ускорение на 3-4 и 5 предавка около 1700-2000 оборота вибрираше цялата. Почна едно чудене?! Свалихме чипа сложихме по-слаб. - Пак почти същото. И ми казаха, че проблема е в колата: Запушени/а дюза - Не; Маховик - Не; Тампони на двг. - Не; Висящ лагер на кардана - Не; Вътрешно каре - Не; След като почти година ходене по сервизи и гледане дали е това или не е, ми писна и отидох да ми го махнат. Като човека, който ми го махаше ми каза, че е възможно чипа да изпразва ГНП-то и то да остава без нужното гориво и от там да се мъчи без гориво в най-големия въртящ момент Пробвал ли си да я настъпиш на 2-ра скорост? Понеже на мен ми се случи на 2-3 пъти към края преди да махна чипа да я изръчкам на 2-ра м/у два светофара и точно като спирам на 2-рия и колата ми загасва и аз в шах. След 4-5 дълги въртения колата запали и все едно нищо, което потвърждава мнението на човека който ми махна чипа. От тогава никакви проблеми. При мен това беше цялата драма по-подробно
  3. Аз имах нещо подобно- махнах чипа и нямам вибрации
  4. Тигърче, приятелю извинявай ако съм те/Ви засегнал с моя коментар комплексарски. Дори и да бях с предварително обаждане от друг човек като идвам при вас. Нямам намерение да описвам ситуациите, в които съм изпадал при вас. Достатъчно е изписано преди мен.
  5. Ми на мен ми ги прави една откачалка, маниак на тема говорители. Ама му изгубих координатите. Потърси в интернет, аз попаднах на http://www.acousticf.com но нямам никакви впечатления и не мога да препоръчам къде.
  6. А защо не го ремонтираш този говорител? Аз така предишните ги дадох да ги ремонтират за 20-30лв на бройка
  7. И на мен ми предстои смяна на всички дискове и накладки в близките месеци. За сега съм се спрял на EBC с обикновените дискове (не виждам голям смисъл от надупчени / нарязани за обикновена кола при положение, че карам нормално) само за накладките се чудя дали да са обикновени или тези, които са Greenstuff??!
  8. И аз съм за Sonyo Eneloop, а карта на Sandisk
  9. При мен този проблем го имаше когато бях с чипа, след като го махнах си изчезна. През това време почнаха да ме размотват по майстори: запушена дюза, демпферен маховик, висящ лагер на кардана,карета, джанти,гуми.......като го махах чипа ми казаха,че може и да оставял помпате без гориво точно в тези обороти....
  10. Колата с чип ли е? Защото на моята 1.9 афн като беше с чип ми го правеше това при 3-та 4-та и 5-та скорост..
  11. divak

    Не набира след 120км/h

    Първо бих проверил вакумните маркучи дали са здрави.След това клапана. Възможно е да е зацапана геометрията на турбото.
  12. 0.390l/h на празен ход за АФН. Сега като е студено и с включено парно може и да е повече.
  13. И аз знам че резервоара е 62литра.Карал съм почти до стрелката да падне на първата чертичка "R" и не мога да събера повече от 57-59 литра до самата капачка като обезвъздушавам с бутончето и си играя 10 минути. Иначе пистолета на зареждане спира 7-8 литра по-рано даже някой път и по-рано. Като го напълня така стрелката стои поне 100-150км 1/1 без да мръдне.
  14. Може и да се ремонтира колоната,която е проблемна.
×
×
  • Create New...