Jump to content

sandista

Members
  • Мнения

    503
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4,1.8T Quattro(BEX)

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    София / Враца
  • Интереси
    UL Fishing/ Offroad

Последни посетители

3436 профилни разглеждания

sandista's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За музиката горещо препоръчвам
  2. Здравейте, Какво мислите за Meguiar's Gold Class Rich Leather Cleaner and Conditioner? Трябва ли да нанеса някакъв подхранващ балсам. Ако да, какъв бихте ми препоръчали?
  3. sandista

    A4 B6 USB+Mp3

    Последно се спрях на Dension Gateway Lite BT Bluetooth Горещо препоръчвам. Брутално добро качество, като СД-то си остава!
  4. sandista

    A4 B6 USB+Mp3

    Здравейте колеги, Решил съм да сложа мп3 с флашка в колата(А4, Б6 Audi Concert). Държа на качествен звук и запазване на възможността да се слушат дискове. BT и други опции не са задължителни. Преди време се спрях на DENSION Gateway 300, но цената ми се стори доста неразумна. Ще се радвам ако споделите мнение. Поздрави!
  5. Тук вече няма представа Ако знаеш нямаше да търся сервиз и експертно мнение
  6. ГИ. На моменти присецва... На няколко места казаха, че трябва да се види от хора занимаващи се с BRC, че било специфично..
  7. Ако позволите малък офф Видях коментари, че няма швейцарки на по 230к с разкъсано. Не е точно така. Просто зависи от "швейцареца". Ако е с по-тъмен цвят на кожата и бие глава у земята по няколко пъти "махала-махала" колата е доста вероятно да е доволно захабена и километража върнат там( въпреки, че е подсъдимо). Ако обаче се бръкнете хубаво има прекрасни екземпляри. Мога да ви покажа А4 2004-те като от завода. Хората които пазят автомобилите си често искат едни 2-3000 франка отгоре. За жалост нашите мили търгаши не проявяват интерес към подобни обяви. You pay peanuts, you'll get monkeys Успех на колегата с отстраняването на дреболийките.
  8. От мен 2 предложения: 1. Action cam SJ4000 WIFI - Car mode 2. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B076M3RPHS/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 (в момента има -9 паунда промоцЕа) Изпитани и много добре работещи
  9. Здравейте колеги, Имам нужда от съвет за доказан сервиз на метанови уредби и по-точно за диагностика на BRC на един Фолксфаген Шаран 2.0 бензин.. Може да е в София или Северозападна/ Централна България. Предварително благодаря на отзовалите се!
  10. Да споделя как си оправих моторчето за което ново в Ауди ми поискаха 421.50лв 1. Прецизна проверка и ремонт на пистите и платката. Намажете с лак за да не се налага повторен ремонт след време. 2. Задължително сложете о-пръстен или друго уплътнение (ние не сложихме първия път и при монтажа моторчето се наводни цялото) 3. Монтаж и тест на моторчето без да слагате чистачката. 4. Монтаж на задната чистачка Успех!
  11. Колеги, дайте съвет къде да смения батерията с оригинална на един SE? Днес излязоха новини, че батерията вече е намалена от £79 на £25?
  12. Утре ще търся друго моторче. Чуденката ми е защо директно с акумолатора върти, а на буксата не иска ако проблема е в пистите...
  13. Здравейте, Да вдигна темата със същия проблем на А4 Б6. Моторчето беше в кал и вода. Отворих го, почистих всичко старателно (вкл. платката), смазах и монтирах. Врътна веднъж и после не иска. Свалихме го и го качихме на едно малко акумолаторче- върти си без проблеми. Дали проблема е в моторчето или някъде реле или лостчето (мерихме преди да го свалим и ток идва до задната чистачка)?
  14. Някакви конкретни модели да предложите? Камерите ще гледат към улицата. Какви правни проблеми да имаме...
×
×
  • Create New...