Jump to content

tsacho

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно tsacho

  • Рожден ден 25.07.1983

Друго

  • Kaра
    Ауди А4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

853 профилни разглеждания

tsacho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей, колега. Интересува ме цена на притискателен диск + феродов и лагер за съединителя на А4 Б6 2003г., 131к.с. Благодаря предваритлно!

  2. здравей колега, имам същото ауди и не е чак такъв голям проблем да се смени крушката. Отваряш багажника, в ляво на гредата има отвор, в който бъркаш сглух ключ 10 и отвърташ гайката. След това хващаш стопа и го издърпваш с ръце подчертавам, за да не строшиш ушите. Малко може да се помъчиш, но дърпай внимателно евентуално леко да си помагаш с малка отвертка. От там нататък стопа ти увисва на снопа кабели и действаш. Поздрави и успех.
  3. Колеги, във форума колегата Raino, предлага оригинални части на VW/Audi - на прилична цена!!! Обърнете се към него, дава и добри съвети, а и предлага накладки и дискове и на други фирми производители. Успех!!!
  4. видя ли клипчето, което ти изпратих?

  5. здравей колега, може ли да ми дадеш ориентировъчна цена на предни дискови и накладки за А4 1.9 ТДИ(130к.с) 2003г- авант, AWX мотор. Мерси предварително.
  6. Ето ти линк от където свалих за моето, но все още не сам го пробвал. Другите колеги са го пробвали и казаха че работи!!! http://www.torrents.am/torrent/1343086/2/1...AGE-TiWLTH.html
  7. Здравеите аз съм нов член във форума. Наскоро си купих Ауди А4 2003 модел с фабрична навигация и телевизор. Модела е "Navigation plus" и е CD. Проблемът, които възниква пред мен е следния: когато си пусна телевизора на дисплея излизат снежинки, а в упътването пише, че трябва да се покаже меню със съответните опции за настройки като на нормален телевизор. Пробвах да махна акумулатора и след 10 минути го закачих отново, но нямаше ефект. Ако някои знае как да постапя и ми даде съвет ще съм благодарен. Мерси предварително.
  8. tsacho

    въпрос!!!!

    Здравеите аз съм нов член във форума. На скоро си купих Ауди А4 2003 модел с фабрична навигация и телевизор. Модела е "Navigation plus" и е CD. Проблемът, които възниква пред мен е следния: когато си пусна телевизора на дисплея излизат снежинки, а в опътването пише, че трябва да се покаже меню със съответните опции за настройки като на нормален телевизор. Пробвах да махна акомулатора и след 10 минути го закачих отново, но нямаше ефект. Ако някои знае как да постапя и ми даде съвет ще съм благодарен. Мерси предварително. П.С. Имам и още един въпрос?! Има ли актуална карта за навигацията за България?
×
×
  • Create New...