Jump to content

kasho

Members
  • Мнения

    427
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно kasho

  • Рожден ден 30.01.1986

Друго

  • Kaра
    '17 BMW 320d X-Drive

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Nürnberg, Bayern

Последни посетители

2129 профилни разглеждания

kasho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да питам и аз - някой карал ли е нови летни гуми Сава? Интересува ме най-вече дали е здрав борда, за да не се балонизират лесно, тъй като ми трябва нископрофилен модел - 225х45х17? И горе-долу да имат поведение на мокро За това става въпрос: цък
  2. Аз имам следния въпрос - т.нар "душегуб" 2.5 Дизел след коя година вече не е "душегуб" Т.е. кога става читав тоя двигател?
  3. Продавам си аудито. За съфорумници отстъпка, само кажете по телефона, че сте видели обявата от тук. http://www.cars.bg/u616533
  4. Мойта Б5-ца също съм я улавял че има различна твърдост на хидравликата и нямам никаква представа от какво е. Даже си мислих че си въобразявям, докато не видях тая тема. Ще следя с интерес.
  5. Колеги, айде за да не отварям нова тема - някой може ли да ми препоръча сервиз за хидравлики в Пловдив? Днес както си карах и на последния завой на 100 метра от вкъщи изведнъж волана се втвърди и попмпата изви на умряло. Трясък не знам дали е имало, понеже ми думкаше музиката. Като спрях на тротоара стана малка локвичка масло. Казанчето за хидравлична течност е напълно празно. Направо не знам кво ще я правя тая хидравлика, за втори път ми създава проблем. Преди половин година в Техническия ми смениха маркуча за високо налягане между рейката и помпата, но тогава губеше маслото постепенно, започваше да вие леко и постепенно се увеличаваше. Дали ми е заминала рейката, как мислите?
  6. Колеги, моля някой да ми препоръча сервиз за хидравлики в Пловдив.
  7. Я да използвам и аз тази тема да питам. Предлагат ми нови летни гуми Sportiva Z65, DOT 4909 195/65/R15 за по 90 лева парчето. Някой чувал ли е нещо за тия галоши, много ли са зле Гумата изглежда горе-долу така, само че с един улей за вода в средата. Не мога да намеря точно на този модел снимка.
  8. kasho

    drivers

    Колега, тва изглежда като решение за моя проблем. От къде мога да се сдобия с такава жица?
  9. kasho

    drivers

    Комши, свалям харда и идвам у вас с бирите Някъде около папката с Цеца ще закъсаме с преточванто
  10. kasho

    drivers

    Имам общо 4 порта, всичките са УСБ 1.1. ако не се лъжа. Ток някакъв мижав стига понеже светва диода на HDD-то... Май май ще свалям големия хард.
  11. Колеги, накратко, понеже личната ми информация е разхвърляна на 3 комютъра (2 лаптопа и една щайга) реших да си взема външен хард диск SAMSUNG на USB и да си събера всичко в един арихив. До тук добре, обрах квото имам на двата лаптопа, но като ръгнах USB-то в щайгата и никой не се обади... Някой да има идея от къде мога да си дръпна драйвери за usb hdd-to? В официалния сайт на самсунг hdd-тата изобщо не присъстват като продукти. Хелп!
  12. Скоро си взех Saver G-213, който работи само в Х-банд, обаче май ми се е паднал дефектен Минах покрай две патрулки и нищо не изпиука. На автомагистрала тракия също гробно мълчание - нито засече камерите на тунела, нито на църна маца изписка Някой ако има някакво друго обяснение освен "пич, прецакал си се" - моля да сподели
  13. Аз искам да попитам за АЕБ мотор как точно се води турбината - К03-нещо си? Мога ли да мина на турбина К04 или по-скоро - с минаването на К04 какво още трябва да се смени - инжектори, блоуоф и т.н.?
  14. Аз да не отварям нова тема ще използвам тази. И моята кола от скоро се разпуши доста, с тая разлика че съм 1.8Т АЕБ. Пушека е сиво-бял, от време на време става и тъмен. И много масло губи колата - не знам дали го гори или изтича от някъде. Като бръкна в ауспуха пръста ми е доста черен, но се трие сравнително лесно. Утре ще я водя в Пловдив на диагностика и само се моля да не се е издънила турбината... Някакви други идеи от къде може да е? Гарнитури на двигателя? 1.8Т има ли такъв филтър картерни газове (който нямам представа какво е, но разбрах че не е катализатор)?
×
×
  • Create New...