Jump to content

mirdgo

Members
  • Мнения

    298
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Голям

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Село Джебъл
  • Интереси
    Audi

Последни посетители

1402 профилни разглеждания

mirdgo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Вие вмомента сменихте темата.Вместо да се обсъжда дали A4 или 406 е по-добрият избор за колегата , вие обсъждате коя марка е по-добра.
  2. Тази кола без Автоматик се обезсмисля. А това отностно 150 коня ,че е слаб не е вярно . Погледнете еквивалентите от тоя клас Е 220cdi и 525tds да не би да са по-бързи.
  3. Вярна ли е тази теория ,че чистия дизел тегли по-добре . Едни приятели искат да ме убедят в това ,че примерно ако на Мерцедес Ц200 с въртящ момент 130 нм/2000 об. се закачи кола тежяща примерно 1800 кг ще потегли , а ако се закачи същата на Опел Астра 2.0 Дти 205/1650 об. няма да може да я издърпа. Ако е така моля обяснете ми защо се получава това. За пример също ми дадоха това ,че рейсовете били с чист дизелов двигател.
  4. На международния фестивал за скорост в Гудууд, който се откри на 3 юли т.г. във Великобритания, Audi представи стоманена скулптура, висока 35 метра. Паметникът е създаден в чест на 100-годишнината на германската марка. За да се монтира 40-тонният монумент са били необходими два 100-тонни крана, четири седмици и 12 работници. Скулптурата символизира шосе, на единия край на който се намира спортен автомобил Auto Union, произведен през 1937 г., а на другия - суперкарът Audi R8 V10. Както стана ясно по-рано, 100-годишнината от основаването на Audi ще бъде отбелязана и с нов модел, който ще бъде представен на 16 юли в Германия. Официална информация за това возило все още не е подадена. Според слухове, фирмата е разработила концептуален електрокар. Колата ще се превърне в предвестник на цяла гама електромобили, които вече са обозначавани с индекси от E1 до E5.
  5. Ако не си сектант и не държиш на марката.По-новото е по-добрия избор. Аз от Санта Фе-то съм много доволен. Зимата си върви в баирите без да боксува. 7 места е. И на визия по ми харесва от волвото. По евтин са консумативите. А ако е с чип върви повече от Волвото. Правил съм тест драйв на волвото с 2.4д 185 коня двигател.И мога да споделя ,че отвътре е еднакво широко. Единствено ме грабна с интериора и това ,че е по стабилно в завой. Защо не помислиш за ново Volvo XC60.
  6. А4-ката Б6 мисля ,че не може да се числи към широките коли.Според мен се ориентирай към А6 ц5 ако искаш семейна,голяма кола.Ако харесваш и комбита ще ти е идеално когато тръгнеш да пътуваш.
  7. Искам да науча нещо повече за този двигател и по специално за 116кс и 131, 150 кс версиите монтирани на Голф 4 и Сеат Леон и Ибиза тя май намя 150 кс .Градски разход , потдръжка .Какви са слабите му места и скъпи ли са ремонтите. А и също така как мога да го позная .Какво трябва да пише на двигателя или някъде другаде. Благодаря предварително.
  8. mirdgo

    1.9 TDI PD

    Точна за това питам какви са разходите.Да мога да си направя сметка.
  9. mirdgo

    1.9 TDI PD

    Искам да науча нещо повече за този двигател и по специално за 116кс и 131 кс версиите монтирани на Голф 4.Градски разход , потдръжка ( в сравнение с 2.5 ТДИ).Какви са слабите му места и скъпи ли са ремонтите. И относно динамика. А и също така как мога да го позная .Какво трябва да пише на двигателя или някъде другаде. Благодаря предварително.
  10. ЕЕ уникална кола си взел.Честито .Би ли споделил с колко бона се раздели за тази красавица.
  11. mirdgo

    куатро

    Значи за куатрото.Отиваш някаде на мокро, кал с още един човек.Изключваш ЕСП тракшани квото има за изключване .И даваш много газ ако твоя човек види ,че и предните и задните колела избоксуват значи си бачка куатрото.Мисля ,че това е най-простия начин.
  12. Посъветвайте ме A3 ,Golf ,Ibiza ,Алфа 147 всичките 1.9 Тди 2002-2003 година. Или Нова Фиеста 1.25. Кое бихте избрали .Кола над 130 хил километра (,щото не им вярвам на тези в мобилето и по- автокъщите ,че са на по 70 80 90 100 хил. за 13 15 хил лева) или нова кола.
  13. Според мен се орентираи към нещо по-ново и по евтино.Като Корса или Фиеста.Според мен колкото по -стара толкова повече ремонти я чакат. Съгласен съм с мнението на didoya.
  14. Ами Аз сега карам Hyundai Santa Fe 2007. Не го знам СУВ ли как се води .И мога да споделя ,че съм много доволен. Предишната ми кола беше А6 99 куатро комби. Предполагам ,че кутрото е по добрата 4х4 система.Но тука опираме до клирънса. Значи сас Санта Фе-то съм минавал през такива места ,където с аудито не можех да си помисля дори да пробвам поради причината ,че е ниско.Друг е въпроса ,че въпросният Сув или "паркетник ", както повечето му викат е по-широк с по- голям багажник и има и трети ред седалки който ми се налата да ползвам. Иначе отностно стабилност ,вървеж екстри и глезотиики Аудито беше по-напред. Така ,че за мен както и за други хора СУВ-ът е едно добро решение на разумна цена . За мен най-добриат вариант Е Алроуд. Но не на всеки му е по джоба.
  15. Не може да твърдиш ,че от СУВ-овете нищо не става и няма смисъл.Ако беше така нямаше да ги произвеждат. Нали човекът се стреми към прогрес.Същото важи и за кросоувърите.
×
×
  • Create New...