hero_85

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

About hero_85

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  audi 80

Recent Profile Visitors

585 profile views
 1. Здравей колега, съгласен съм с колегата "Kanchev" НО не газовата прецаква инжексьона. Проблема е, когато харата сложат газова уретба, започват да палят и карат само на газ. Ето тук е проблема! Да го кажа по-просто в тялото на инжексиьона има една мембрана която изъхва, когато не се кара на бензин. Аз карам този ДВГ пет години и сутрин винаги паля на бензин и след две, три преки минавам на газ. Ако е подържана добре запалителната система няма да имаш проблеми. Ако не ще имаш чуството че си на война гърми треши и така Успех
 2. Колега имаш ли предно стъкло и капак? Цена...
 3. Колега имаш ли предно стъкло, преден капак? Цена
 4. Колега сменяй и не се мотай, че тръпката като шофираш и изведнъж да се озовеш в аквариум не е много приятна! И аз така като теб се чудех и ......има и една пара като се спука та нямам думи
 5. Joro , провери под волана трябва да имаш две релета, провери си кабелите там аз имах подобен проблем. Намери темата там съм обяснил и показал кои са релетата. Поздрави и успех с проблема!!!
 6. Колеги благодаря на всички който се отзоваха. Проблема е решен, колегата "nikom" беше прав. Релета под кората на километража , една от жиците направо се беше отскубнала. 10 сек. с поялника и всичко е ок. Реших да постна снимка на релетата ако за напред някой има такъв проблем да не се лута. Защото аз направо обърнах колата с главата надоло то не беше багажник, задни седалки, отпред при двигателя търсих и т.н. Ама така и не разбрах къде се намира самата аларма защото имам някаъв ключ за нея ? Мерси много колеги!!!
 7. Батерия ? Къде е(ако имаш на предвид на дистанционото, мисля че то работи защото сигналите за отключване си ги издава но не се отключва) ? Сега забелязах и друго че това нещо се влияе от температурата. Сутринта се отключи с дистанционото без проблем, и когато температурата се повиши пак не иска да работи. Що е то ? И защо се влияе от температурата?
 8. Колеги помагайте че нямам и представа от какво може да е. Проблема е следния заключвам колата с дистанционото на алармата и после не иска да я отключи с дистанционото, а с ключа всичко си работи. Рових се из форума и разбрах че може да е от някаква платка ама не знам къде е. На Б4 е отзад в багажника, а на Б3 каде е ?
 9. Здравейте колеги, аз имам вапрос който може да ви се стори малко тъп ама искам да разбера! Та вапроса ми е как отчно влияе въздушния филтър на разхода и как да разберем дали е за смяна (или се сменя когато масления и горивния). Питам защото ми качи малко разхода на 100км а имам само 500км до смяна на масло?
 10. Колега сигурен ли си че е лампата на маслото ? Да нямаш в предвид лампата на антифриза(най отгоре на таблото) , пробвай следната магия: отваряш си казанчето и сипваш вода но в никакъв случъй не го пълни до горе !!! ПРОБВАЙ
 11. Извънградско разход 8 - 8.5/100км (с климатик) го засякох лятото като ходих на море (360км с 28л гас) но много кротко каране!!! А градско ми просто няма смисъл да казвам защото е мого относително стигал съм и 15-17/100 км с много светофари задръствания, иначе без много задръствания и настъпвания(ръчки) 12/100. Масло като гледам нивото горе доло около 200мл за 8600 км.
 12. Много благодаря колега. Утре ще го разгледам по обстйно и ще се опитам да го почистя. Още един път благодаря
 13. A защо тогава бръмчи , да не е отишъ накино
 14. Така , открих каде отива това нещо.Отзад на това нещо имаше букса с 4 кабела който отиват към климатика защо не знам! Ето и малко снимки да видите каде отива, между другото това нещо се захранва с + през 10А предпазител Моля помогнете да не би да е нещо лошо като звани. Снимал съм и контрола на киматика, двете жички кадето ги държа отиват към нещото а другите две са + и маса предполагам.
 15. Мислех да проверя в търсачката ама незнам какво се нарича пък и за какво служи. Та проблема е следния днес като запалих колата това вапросното нещо започна да ръмжи, пипнах го и затихна малко ама пак си издаваше странен звук (само да уточня че звука не е като зумеран на фаровете). Моля колегите които знаят да помогнат! Ето и снимка