Jump to content

Busat

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Busat

  • Рожден ден 26.11.1972

Контакти

  • AIM
    mmdobrev
  • ICQ
    208908664

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Русе

Busat's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Провери в автоморгата във В. Търново, мисля че имат Ако ти попадне с CN накрая, свиркай !
  2. Търся управляващ блок за автоматична скоростна кутия за AUDI A6 2.4 2001г. двигател:AML. Номера на блока е 4BO 927 156 CN, друг не става и да е без рибките. GSM: 0879-33-44-46
  3. Busat

    Audi a6 98 AFB Антифриз

    Ако не губи антифриз, смени казанчето. Датчика може да се е смахнал.
  4. Колцата ми е малко страричка, но е перфектна. Audi 80 B2 - 1979, 1.3 бензин. Купих си много добър мотор 1.6 TD със скоростите от същия модел автомобил. Не знам как да свържа релето за подгрева на свещите на дизела. Ако се сещате за някоя схемичка в И-нет, кажете че ми писна да държа 1 копче и да броя до 20 (ами ако жена ми ме попита нещо докато броя )
  5. Аз имах същия проблем и го отстраних по следния начин. Моето Ауди е B2. Модела на километража е W=980. Като се разглоби километража има 1 сиво колело което движи дневния и основния километраж. То трябва да е здраво набито във оста на основния километраж. При мен се оказа, че от много работа това колело се върти без да върти оста. След доста опити да го оплътня нищо не се получи и разглобих километража на 1 Джета и си взех колелото (на Джетата е еднакво по големина и брой зъби, нищо че е различен модела). Това е от мен. Ще се радвам ако съм ти помогнал
  6. Наистина, Провери гърнетата да не опира някое в купето
  7. Моля, ако някой знае от къде мога да си смъкна подробна ел.схема за Ауди 80 Б2, да помогне. Всъщност искам да заменя економайзера със температурен датчик.
  8. Busat

    Защо?

    Със отделна лампа ли е за накладките ? Ако не провери дали някой кабел на датчиците на накладките не е скъсан и да опира някаде на маса (ако са такива)
  9. Busat

    Термостат

    Аз съм нов тук защото имам AUDI B2 1979г. 1272 ccm. от 7-8 месеца, както и да е. Значи внесох го от Гърция миналата година и ми направи впечетление, че изобщо не загрява. След като отворих термостата се оказа, че е избушен ( само корпуса ми седеше ) отидох на магазина и там струваше 65 лв. ( не си купих естествено ), влязох в 1-я магазин и си взех 1 по размер (от FORD Escort 92 за 13 лв.) сложих го в 1 кутия с вода, загрях водата :gut: отвори на 92 градуса, и това е. До сега нп.
×
×
  • Create New...