Jump to content

georgi 80 avant

Members
  • Мнения

    1722
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно georgi 80 avant

  • Рожден ден 29.06.1980

Друго

  • Kaра
    FIAT

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    ''Меден рудник''
  • Интереси
    bg-mamma.com

Последни посетители

6522 профилни разглеждания

georgi 80 avant's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това се получи след ново полиране полиране ,равни капачки и новата боя с малко перла.
  2. Сложих японски ,дебели и твърди ....доста скъпи ,но си намерих каретата пълни с вода .Миналата седмица ги сложиш в кофата за смет и взех от ЕВРО 07 СПИДАН.Доста по тънки и пак скъпи ,но ми вдъхват доверие
  3. Здрасти,веднъж удари едно рамо и сега пак ми трябваш Става дума за карета външни и вътрешни .80 авант 95г. двигател 1,6 код ADA .
  4. Преди да сложа тези тампони ,никога не е скърцала във студа...това ми е идеята,всяка година всичко сменям по предницата.
  5. Това се получи след полирането на борда и графит от каталог,който ми се струва доста тъмен преди монтиране на колата дори , ще ги пребоядисам май в бронз преди летния сезон.Ще се изработи и права капачка без изпъкналата част от алуминий..... щом ще са в сребърен бронз
  6. Не знам колегата как ги е пуснал в употреба без този клапан,аз лично не успях....течността просто си изтичаше през пръскалките от 8 литровият ми съд.Когато намерих оригиналния тръбопровод от Хонда акорд с клапан на ХЕЛА (даже си закупих още един резервен от страха който изпитах след монтажа )теча спря и пръскат само когато има налягане на помпата .Обяснявам си го с това ,че пръскалките са доста по ниско от тези на стъклочистачките.
  7. С една дума караме 20 годишни АУДИ машини и още се чудим как да си запазим периферията от крадците ....доста странно .Или може би ги обичаме малко в повече и им треперим .Истината ,че сме бедна държава и се чудим как да си опазим фаровете за мъгла от някой който ще изкара 50 кинта лесна пара. п.с Ще има слагам май по 2 грозни П-образни скобички на мойте.
  8. Тъпо ,но въпреки ,че имам фарове за мъгла ,но не ги монтирам и карам с дупките ....и смешно е ,но всяка вечер свалям мигачите ,защото вече изгорях 2 пъти , а карам кола 1995та .Вече се разшириха дупките на видите , и съм рекордьор вече свалям и качвам преден мигач за 4 секунди ...особено сутрин в 5,00 като съм 1ва смяна .Скоро ще ги забивам с нитове и да седят там ....писна ми . П.С Който не знае и огледалата са лесна пара за наркоманите крайни потребители ,тип кокошкари и т.н.Веднъж изгорях,сега главите на болтовете са запълнени с епоксидна смола.Имах и опит за крадене на заден ляв джам на авант 80 ,но неуспешен ...,само изкарано частично уплътнение. Слагай плътна лайстна и спи спокойно ,това е истината .Имаше и едни заместители дето се навираха на мястото на халогените като фунии ...не бяха лев,а и ставаше яко .
  9. Да се похваля и аз,най-накрая преминах на този тип тампон и нещата наистина са доста добре.Всяка година сменях оригиналните с какви ли не ,но до сега не ми се беше случвало това усещане и удоволствие от карането на Б4 по дупки,бабуни и паркинг плочките с големите отвори.Интересното е ,че преди имах едно гадно подбутване на волана,когато карам по силно нагънат път или с дупки,самите неравности бутаха волана ляво-дясно ......сега то изчезна Моето заключение е:АГУ и такива тампони ,колкото по рано толкова по добре!!!!!! Поздрави за екипа от Търново.
  10. Всъщност търся оригиналния ,който да поместя в подкалника,но сега съм със стандартния съд и нестандартно прикачена помпа за пръскалките на фаровете.
  11. Някой монтирал ли е отделен съд за помпата на фаровете?Започвам да се замислям за автономен такъв от друг автомобил,но не знам най подходящия донор или някоя 5литрова туба .
  12. 7,5j са четирите 16' ,но са ЕТ20 и не съм ориентиран каква гума ще трябва.,както и как да ги боядисвам.Не знам как ще седи ако са в цвета на купето (тъмно зелен металик) или в сив металик.
  13. Първата джанта е готова и остава боята .....и още само 3 броя за полиране
×
×
  • Create New...