Jump to content

Disturbed

Members
  • Мнения

    113
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 b4 ABT

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1029 профилни разглеждания

Disturbed's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, от къде купувате въпросните тампони/втулки? Необходимо ли е да се сменят и двете? Разбита ми е само едната..
  2. Колеги ето и ефективността на спирачките -"на хартия". Споделете и ваши ако имате, стаа въпрос за Б4 с АБТ мотор.
  3. И аз не бих го махнал. Въпросът беше, може ли да дърпа въздух от някъде, след като течове - няма?
  4. Ако влиза въздух, не трябва ли да излиза и течност? Как да го изолирам, трябва да преправям?
  5. Колеги, помагайте! Задно ляво колело постоянно хвърля въздух. Правя го с маркуче и ясно го виждам. Въздуха излиза със сила и на талази, чак газира течността в шишето с което обезвъздушавам. Няма течове никъде! ( кантарче, цилиндърчета, маркучета, помпа и т.н.. Докато помпаме се чува как джвака нещо около кантарчето. Колата спира идеялно, нямам никакви оплаквания. Все пак утре ще я качвам на валците да я видя "на хартия", това колело не може да се обезвъздуши както другите - при останалите 3 няма никакъв проблем. Пак казвам нямам грижи със спирачките, просто хвърля въздух. Скоро отварях за челюсти отзад - няма течове от цилиндърчето. Пп. Предните две тръбички на спирачната помпа /най-далечните от сервото/, на кои колела отговарят?
  6. Disturbed

    Смяна съединител B4

    Сигурен съм че е за притискател колата, "но" след смяна на спирачна течност и обезвъздушаване на съединителя, педала стана по-твърд отколкото беше. По-трудно се натиска и повече усилие трябва за да балансираш полусъединителя. Пп. Днес обезвъздуших пак, промяна само в първите натискания усетих, после пак същото..
  7. Disturbed

    Смяна съединител B4

    mikemm Трудно ли се натискаше съединителя преди да смениш помпите?
  8. Можеш да започнеш от възд. филтър. Най-eвтино е и можеш да си го смениш сам След това, разбира се, по ред на номерата както е казал колегата.
  9. Колеги, интересува ме с какви усилия се затягат: - болтовете на втулките на предния мост / магарето / - гайките на втулките на носачите / към моста / Сега не се сещам зА друго, ако има ще допиша. Става въпрос за Ауди 80 б4, АБТ с хидравлика
  10. Колеги, и аз съм преминал към ролка от 1.6 и шпилка, но ми се струва че ремъка ми се движи по външния край на ролката. Минал съм малко километри и не мога да преценя със сигурност, но ремъка определено не седи по средата на ролката. Мога ли да подложа шайба или нещо под ролката за да я изнеса малко навън и съответно ремъка да застане по средата ?
  11. Като стана въпрос за стробоскоп, някой знае ли при кого в София можем да отидем за да я "светне" ? Разбира се е ясно, че питам за човек който си разбира от работата.
  12. Да ти кажа честно и моята идея беше такава, но нещо не ми се получи :/ Радвам се че при теб е станало :-)
  13. Заради антифриза който може да е попаднал в маслото ли? От това ли чатка повдигача на 4ти цилиндър?
×
×
  • Create New...