Jump to content

Elbi

Член на Ауди Клуб България
  • Мнения

    954
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Elbi

  • Рожден ден 12.04.1970

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 Авант 1.8

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

3218 профилни разглеждания

Elbi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Бих искал да попитам дали някой по номер на рамата може да предостави данни на колко реални километра е автомобилът? КОгато един авотмобил ходи в оторизирани сервизи на преглед,както е в чужбина се пази историята и съответно може да научиш на колко километра и кога е ходил автомобила на преглед. Достъпът до този информация обаче е ограничен и ако някой има възможност да помогне да пише и ще му напиша номера на рамата за автомобила който ме интересува.
  2. Elbi

    Isofix b8

    Е то голямо щастие да си режа седалката за да ги ползвам
  3. Elbi

    Isofix b8

    Да попитам всяко Б8 ли има изводи за изофикс или това е екстра, защото на моето не ги забелязвам.
  4. Elbi

    Обща тема: Audi A4 B8

    Забелязах че дисплея ми мига като е на навигация, предполагам от недобър контакт. Примигването е много леко намалява свелината, но някой друг има ли такова премигване и дали някъде нямам добра връзка на дисплея?
  5. Здрасти колега ако не си още видял Ауди А4 Б8 авант и ти се разкарва до Люлин заповядай
  6. И при мен е ставало три пъти същото. Два пъти светваха грешките преди да запаля и не можех да запаля, и един път след запалване и не можех да извадя ключа. Колата се оправяше като я заключа и отключа. Казвали са ми че така се оправя САН системата и аз съм решил че проблема е от нея. Не знам дали е така но пробвай и кажи дали има ефект
  7. Имаш ли кан система или някакъв нефабричен имобилайзер?
  8. Каква е тая товарна вилка? Какъв и е смисъла? Появиха ли се грешки?
  9. Elbi

    Акумулатор

    Да попитам дали някъде в някой сервиз за акумулатори са се усъвършенствали да сменят акумулатори на автомобили като нашите. Т.е да въведат в компютъра че си го сменил или трябва пак да ходиш в специализиран сервиз? Иначе излиза двойна работа трябва да ходиш на два сервиза. А и какви проблеми може да предизвика ако не се обучи колата за тоя акумулатор защото колега с Ауди А5 си е сменил акумулатора без да го обучава?
  10. Elbi

    Обща тема: Audi A4 B8

    Не е вярно на моя телефон всичките ми телефони са на кирилица и си излизат без проблем.
  11. Elbi

    Обща тема: Audi A4 B8

    Някой може ли да ми каже какви са грешките Р017100 и Р050700 при диагностика?
  12. Elbi

    Обща тема: Audi A4 B8

    Да така е Конго. Благодаря за разговора когато ти се обадих. Контакт е когато натиснеш ключа без да си натиснал съединител за да запалиш а не само когато си вкарал ключа. В конкретния случай когато ти се обадих ми даде грешка "ABS+ESP fault", което ми блокира запалването и така си седях на бензиностанцията без да мога да запаля и изгася ръчната спирачка. Добре че по едно време се смили и запалих иначе тя нямаше махане от бензиноколонката с ръчната спирачка. Мислех си че проблема е блокирала ръчна спирачка но при диагностика показа изключване на модули, а ръчната спирачка не е могла да се изключи защото не съм запалил. Не се сетих в момента че когато ключа е поставен това не е на контакт. Оттам ми дойде въпроса т.като обикновено съм пускал ръчната след като съм извадил ключа, а не съм правил обратното и съм се заблудил че няма нужда от ключ. А дори ключа да не е поставен ръчната спирачка може да бъде включена но не и да се изключи, което си е голям риск ако по някаква причина колата не запали.Може би само с паяк може да се вдигне, нито може да се бута нито с въже да се тегли. Репатрак ми е интересно може ли да я издърпа с блокирали задни колела?
  13. Elbi

    Обща тема: Audi A4 B8

    Не става на контакт иска да запаля двигателя
  14. Elbi

    Обща тема: Audi A4 B8

    Искам да попитам нормално ли е ръчната спирачка да може да се изключи само при запален двигател? Може да не съм опитвал преди или да се е изключвал преди и при загасен двигател, но сега го открих и бях много изненадан.
  15. На мен при майстор ми се случи това, но не скъсано жилото а не е закачено дигнаха го на подемник и го закачиха.
×
×
  • Create New...