Jump to content

Aleks67

Members
  • Мнения

    793
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Aleks67

  1. Напълно възможно. Ако предприемеш ремонт, заменяй САМО с оригинални тампони!
  2. Понеже притежавах модела със същия двигател, експлоатиран от мен от 111000 до 192000 (поне по километраж), харчът му беше от порядъка на 1,5/12000 - 15000 км (сменях го на 2 години средно) . Предимно градско каране и не повече от 2 магистрали годишно. Нищо не съм ремонтирал по двигателя. Това го пиша само за сравнение. По спомен сипвах MOTUL 8100 X-CESS 5W-40. Ако няма теч, значи го гори.
  3. https://sklad66.com/cms/ Пиши им същото и ще ти пратят предложение за нужното.
  4. Чудесно е, че си се справил. Два адаптера за притежател на автомобил от марката едва ли са драма... Но ми стана любопитно, когато влезеш в колата, колко БТ конекции осъществяваш, защото при мен никога не е разпадала връзка, а имам часовник към телефон, телефон към кола, телефон към адаптер. Весели празници!
  5. Чел съм, затова на първата снимка избрах да се вижда връзка през синия зъб. Както и да е, ще се справиш...
  6. Ето точно това от линка съм купувал https://www.aliexpress.com/item/32652826417.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.30a21c24NZD6w1 да не се смята за реклама, моля! Преди е било с 2, 3 лева по-евтино...
  7. Досега мисля не е имало подобно оплакване за модела... Най-добре коментирай с автотенекеджия.
  8. Плавна работа, при него няма превключване и всякакви сътресения говорят за дефектиране. Ако е наред вози, като тролей.
  9. Може да се заобиколи... Иначе нямаше да го предложа.
  10. Пробвай се тук: https://multitronic-box.com/service/all-for-your-s-tronic-and-multitronic-gearboxes/
  11. Плюс Carista на телефона и натам е лесно.
  12. 2и8ма имах подобни намерения за една англичанка ФВ Б 5.5, От Хеед ми казаха, че могата да я обърнат с изцяло техни или мои части, но не гарантират, че после някъде, нещо няма да проскърцва. Това им бяха думите буквално. И се отказах. Разликата в цената беше 10 бона за Континенталка и Островитянка, а за самата операция ми оферираха 5К. Питай ги, дали още предлагат нещо такова. Хеед 91 ( www.heed-auto.com ).
  13. Aleks67

    audi a4 b8 2.0 tfsi

    Аки си с падащи облегалки пробвай това:
  14. В София си имат официален представител, само където сега не се сещам фирмата...
  15. По подразбиране след студен старт е отворена. Вътрешна рециркулация се предизивиква принудително от съответното бутонче.
  16. А аз се чудя 6 години от какво ми е тази издутина на капака отдясно долу... Аре стига глупости... Щеката показва доста имагинерно, но все пак физически, датчика ако е изправен е доста по-детайлен.
  17. Капакът се затваря съвсем нормално без рязане при наличие на ватирана изолация, мнение от 1во лице.
  18. Ако е отварян капак си губи данните, на топъл мотор оставяш на контакт за 2 - 3 мин и ще покаже текущото ниво.
  19. По коментари от други сходни теми във форума след 2015та.
  20. Aleks67

    add more oil/max 1.25L/

    Отделно трябва да постои поне 2 мин на контакт без да работи, след отваряне на капака, за да се калибрира. За 60 км може да покаже, може и да не покаже.
  21. Навремето бяха популярни, а и сега ги има в различни обеми т.н. Кубински кафеварки, които реално са италиянски, стига котлона да не е индукционен. И не са скъпи.
  22. Не е най-доброто поведение при спиране и в завой, но пък бързо развъртат. Дал съм снимка от препоръката на завода по-нагоре, стига да има кой да чете...
×
×
  • Create New...