Jump to content

dhtj

Members
  • Мнения

    4136
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dhtj

  • Рожден ден 29 Май

Друго

  • Kaра
    тист съм

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

5242 профилни разглеждания

dhtj's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

2

Community Answers

  1. http://www.audi.de/dam/nemo/customer-area/more-information/predecessor-models/a4/pdf/a4b6/2003_03_a4_b6_30_30quattro.pdf http://www.audi.de/dam/nemo/customer-area/more-information/predecessor-models/a6/pdf/a6c5/2002_03_a6_c5_30_30quattro.pdf Кое е по-леко?
  2. Примерно несемейни хора или само женени без деца, дето не ползват задните места... и в същото време не искат ритнат отзад хечбек с халдекс извращения. Щом съществува дадения клас, значи има и клиенти за него. С еднакви мотори а4 е малко по-леко(следователно малко по-пъргаво и икономично) и по-маневрено, по-удобно и приятно за градско каране.... На мен пък са ми най-чудни сами хора, дето карат само градско и селско, а си взимат А6...
  3. И USB не е най-якия стандарт, но като го има на всеки телевизор, кастофон, двд или тостер... ще го ползваш. Само ако си макбук юзър нямаш много избор... ама те са със специални потребности тея хора
  4. Даже ходят двама с лична кола и се връщат и с новата на ход, всеки път Остави го мунчо, любимия ми спец по всичко, след спунки Само не му сипвай много, че ще изпрегне и ще ти раздаде бановете На мен ми харесва а3-ката иначе. За цената си предлага доволни екстри и уникален цвят. Писнало ми е от масовите сиви и черни гюмове.
  5. И уатсапа и вайбъра са без конкуренция. Щото са налични на всички платформи - вайбър има за android, windows, linux, os x, ios, android, symbian и windows phone... само за микровълнови го няма А уатсап даже има уеб интерфейс и можеш да си чатиш дори от някой unix - BSD, Solaris или някоя друга екзотика примерно... Кел файда от мега якия imessage дето го има само на 0.1% от дивайсите по Земята
  6. Че вкарвам леко хумористични елементи е вярно, но това че колицата е бавна и неприятна за каране е самата истина... 115 коня на 1400 килограма са това... 140 коня са минимума за това тегло СПОРЕД МЕН. И не говоря за някакви състезания или високи скорости, а просто за безпроблемно и бързо изпреварване.
  7. Кои са адекватните мотори в б7? Само за 1.8т се сещам. Другото са фси боклуци и малкия душегуб 2.0тди
  8. Биеш една яка тръба на метър дълбоко в земята, пред блока, бетонираш и вечер си закачаш колата за куката за теглене със здрава верига Клещи, отвертки и компютри си носят, ама бензинов флекс рядко...
  9. Супер е, рядко се вижда толкова запазена а4-ка. Отивай, гледай, като ти хареса му плесни 4100 дето имаш и не вярвам да откаже. Ако все пак се дърпа, му предложи да си вземе грозните тонколони от задните врати. Предполагам са също толкова скъпи, колкото и грозни, така че ще се навие на офертата.
  10. Защото гори много и върви малко. А да, и има гаден звук. И е 400 кила пред предния мост. И обслужването му е една кофа с пари. Няма една точка с която душегуба има предимство пред 1.8т. Нито една.
  11. Другия вариант е: щом сега правиш сметката за 750лв кредит + 1000лв месечно излишни за гориво и ремонти, просто ги отделяй за една година тея 1750 лв * 12 и догодина ще имаш 21 000 лева. Тъкмо цената на А5-ците ще падне още, б9 навлиза на пазара, могат да ти вдигнат заплатата и т.н. За една година нито ще одъртееш и побелееш, нито ще изчезнат а5-ците.
  12. EDL-a e Electronic Differential Lock - помага при тръгване на гадна настилка, да не се върти само едното колело. ЕСП-то предполагам знаеш какво е.
  13. Нещо почна да ми се сбозява моторолката (първото мото г) , а и андроида ми беше омръзнал и си викам дай да я пробвам с някой друг ром... Та сложих един 6.0 нексус ром и стана баси мултитаскинг звяра... Преди като отворех скайпа всичко друго се затваряше, а сега си държи отворени 7-8-9-10 приложения и спокойно си превключва между тях без замисляне. Доволен.
×
×
  • Create New...