Jump to content

AsK

Members
  • Мнения

    2089
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от AsK

  1. Бутона на аварийните светлини е проблема, ако като пуснеш десен мигач светят и трите от тях.
  2. Още един доволен от Пламен. Вече с подменен фис дисплей, няма ги изгорелите пиксели и избледняването. Изключително точен човек и много можещ. Изпипва нещата, все едно го прави за себе си. от мен.
  3. AsK

    AUDI СЪБОР 2018

    Аз съм доволен. "Рейс америка" и светофарчето за стартиране, пуснах се поне 5-6 пъти в събота, и 3 пъти в неделя. Добре стана и, че нямаше решетка за неделята, че сигурно само един път щях да се пусна . Догодина, живи и здрави, се надявам отново на рейс америка техниката да е на пистата и да раздаваме газ, и по-малко перипетии пожелавам на организаторите
  4. AsK

    Не зная какво става?

    Щом се появяват пак, значи има някакъв проблем, който трябва да се отстрани и тогава, вече, да очакваш да не се появяват. Първите две са грешки свързани с дросела. В сайта на ross tech може да потърсиш за какво се отнасят грешките и какви са евентуалните причини за появата им. Например: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/17967/P1559/005465
  5. Аз също съм пробвал с няколко concert-a, сменях и кодировката, но не засвирва както трябва. Явно има разлика в начина на захранване на тубата при Chorus и при Concert системите, но не съм намерил схеми да сравня. Chorus-a ми е производство на Блаупункт, а Concert-ите, с които съм пробвал, бяха производство на Матсушита, не знам дали има значение това.
  6. Може да си прекъснал кабела за датчика за външната температура, който минава покрай перката, за да стигне отпред пред климатичния радиатор. Поне при мен се беше случило подобно нещо, но не спря да показва температура, а показваше нереални стойности като отрицателна температура посред май месец.
  7. Аз на моята а6 също съм с chorus и при замяната му с концерт с получи същия ефект с баса. Аз си го обяснявам с разлика в начина на управление на баса при chorus и concert. Или другият вариант е разлика от производителите блаупункт и матсушита на фабричните радио-касетофон...
  8. Оги, а тази програмка само за съответния модел видеорегистратор с джипиес ли е?
  9. Колеги, някой има ли впечатления от лаптопи Dell Vostro 15.6'', сравнен спрямо Dell Latitude 15,6''? По-нисък, или по-висок клас е, качество на изработка и т.н.
  10. Чел съм, че има, но не мога да намеря темата, в която е описано. Намерих снимка, от един коментар на Оги за фаровете: Поне на мен ми се вижда(не знам, дали е така наистина), че има разлика във формата на фара откъм калника, което значи, че и калника трябва да има малки промени. Мисля и, че страничния мигач беше малко по-различен. Ако намеря темата, която търся, ще я добавя. Намерих това мнение, в което се казва, че разликата в калниците между префейс и фейслифт, била само в страничния мигач: Над това мнение има друго, на колега, който е направил колата си фейслифт, можеш да питаш и него също.
  11. Мерси, ще се пробвам след някой друг месец
  12. @Impress_me, това за форумната карта ли е, 35% които са ти дали? Някой друг пазарувал ли е скоро с форумната карта от Диана ООД? Приемат ли я все още?
  13. @leo супер се е получило, браво Можеш ли да споделиш как е захваната изрязанта от алуминиевата тръба стойка към конструкцията на духалките?
  14. Евала, Коко, и на помощниците също
  15. AsK

    Странен проблем с ESP

    @PLAMEN_79 А какви накрайници сложи, пак с тампон във втулковата част, или без тампон там?
  16. AsK

    Код на мотора

    В багажника, в "легена" на резервната гума трябва да има един залепен етикет. На него има кодове и данни, ако седи там провери. В горната част мисля, че се падаше Engine Code. Нещо подобно е: Другото е, по VIN номер да се провери.
  17. AsK

    VAG-COM

    Да, от линка на колегата @birolino в дата.бг дава, че файлът е преместен. @Krisko_A6, мерси, ще ги проверя да видя, дали ще се оправям с немския А някой знае ли каква е причината да няма лейбъл файлове? Нещо по време на инсталацията ли не е минало както трябва, или операционната система(вин7 и вин10), на която се инсталира vcds-a? Или версията на самия vcds? И също така, дали ако съществуващ лейбъл файл за двигател AFN, примерно, се копира съдържанието и се направи друг лейбъл файл с номера на ЕКУ-то, за което няма, дали ще сработи този хамалски начин?
  18. AsK

    VAG-COM

    @birolino, лейбъл файловете, на които си постнал линкове за сваляне 3-4 страници назад, не са налични отново. Ако не ти представлява голяма трудност, ще ги качиш ли някъде пак. Или някой друг колега, който ги е свалил, ако може да ги качи пак в темата.
  19. @bojosx кое точно реле подмени? Има един управляващ блок под акумулатора, него ли подмени, или друго реле и къде точно се намира? Като се пусне климатроника, 1-ва степен на перките ли тръгва, или 2-ра степен? Аз си мислех, че тръгват директно на 2-ра степен, докато не прочетох в една друга тема, че тръгват на 1-ва степен.
  20. Този проблем ми изглежда подобен на моя с парното зимата. Настроено на 28 градуса духа топличко. Карайки по магистралата от лявата зона си духа топличко, но почнах да усещам хлад. Проверих всички духалки с ръка и тези в дясната зона духаха хладно. Почнах да променям градусите само на дясната зона с по 1 градус. При стигане на HI, почна да духа топло и от дясно и така си продължих да карам. При условие, че в петък си писал, че отвсякъде е духало студ, а друг път има разлика, според мен си е проблем с клапите.
  21. @aleksandar jordanov, за тройника, който се намира отзад на главата ли става въпрос, че си поръчал оригинал от Ауди представителство? И за кой двигател точно си поръчал? Преди 3-4 дни се обаждахме в Порше Изток и оттам заявиха, че за AJL този тройник не се предлага оригинал. Става въпрос за този номер ‎058121132.
  22. За шенкела от олроуда нямам представа, дали става на б5-ца. Тия двубутални Лукас апарати трябва да са като на S4 Б5? Би трябвало с шенкелът от еската и тия двубутални лукас апарати да стане. Поне това съм чел. Личен опит нямам.
  23. Нямам представа, ето това видях преди дни, друго не знам - https://www.facebook.com/groups/Vag.bg/permalink/1744193955870874/
  24. На Явор е отдавна в Румъния, ако е и там все още де Преди дни гледах някаква снимка на колата на VIRUSS във фейсбук, прашасала, с коментари под снимката, но не мога да се сетя къде точно беше.
×
×
  • Create New...