Jump to content

SeldoM

Members
  • Мнения

    443
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    вана

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Varna

Последни посетители

2653 профилни разглеждания

SeldoM's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Внесоха две Аудита от Америка А6 и А7 за лично ползване, не с цел продажба. И двете бяха с козметични удари. А7-цата освен брони, се наложи да купуват фарове, тъй като не успяха да ги отремонтират. Тогава се колебаех дали да я купя, но в крайна сметка реших, че искам кола в гаранция и се отказах. А6-цата продължава да се кара и проблеми няма. п.п. Нямам спомен за километрите, но повече от 20000 няма да са, понеже колите им станаха много и нямаше кой да ги кара.
  2. Ако говорим за същата кола, което е много вероятно, е внесена 2019г с лек удар, на 26000км, от мой приятел. Не беше неговата кола и я продаде на човек от София, който я взимаше за майка си. Снимката е от Варна.
  3. Както казах, колата не се кара. Заложих на някакви китайци, тъй като не виждам смисъл да се дават много пари. Надявам се да не се изкривят. Живея във Варна и тук сняг пада два пъти годишно.
  4. Момчета, дайте акъл какви зимни гуми да закупя в размер 255/50/19. Тук е определяща цената, тъй като колата почти не се кара, но въпреки всичко държа да е готова за зимния сезон, ако се наложи да се използва.
  5. Имай предвид, че този бойлер, за година ползване, му изгърмя "втория" нагревател и всичките му платки. Естествено всичко си мина по гаранция, но предвид цената е огромен минус за мен.
  6. Здравей! Мой приятел си продава колата, но е бензинова и е 2018г, внесена от Щатите. Ако имаш интерес мога да ви свържа.
  7. Аз се чудя друго. Въпреки високите цени, народът пазари, а в същото време се реве, че било кирза?
  8. SeldoM

    Apple Inc.

    Пичове, Инсталирах новата ОС Каталина, но пропуснах момента с липсата на поддръжка на 32 битови приложения. Съответно спря да работи MS Office. Освен да си платя лиценза за скромните 100 долара, друга фрий опция съществува ли към днешна дата?
  9. Тая кола не вярвам да е на тия километри и година. Към цената трябва да се прибави: регистрация, еко такса, гражданска, винетка, ГТП, каско и още един комплект гуми.
  10. SeldoM

    Apple Inc.

    Някой с подобен проблем, а именно, при ползване на Сафари, вентилаторите се включват на максимална скорост и батерията пада за отрицателно време. С Гугъл хром няма проблем. Лаптопът е Макбук про с Мохаве ОС.
  11. SeldoM

    Apple Inc.

    Пичове, Някой има ли торент и линк за сваляне на Ексел, тъй като с Намбърс не работят пивот таблиците...
  12. SeldoM

    Apple Inc.

    Как зареждате батериите на вашите лаптопи?
  13. SeldoM

    Apple Inc.

    Някой има ли впечатления от новата ОС?
×
×
  • Create New...