Jump to content

SACHO7803

Members
  • Мнения

    104
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI

Персонална информация

  • Локация
    русе

Последни посетители

1419 профилни разглеждания

SACHO7803's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. SACHO7803

    масло ТДИ

    абе стига сте приказвали простотии.караме изметта на западняка--боклуци милионници.и тепърва ша са вживяваме в маслата ли тя турбината ако е тръгнала......и златен елексир да й налейте пак ще умре.лично аз съм експириментирал с доста масла и с доста скъпи добавки за масла ама разлика в нищо не долавям.имам познат има нисан -турбодизел.ееее ако ви кажа че колата работи по меко от бензинов мотор няма да се учудите но ако ви кажа че откакто я има --80 000км налива само и единствено масло кастрол-КОРАБНО НАЛИВНО ще ви се види странно.но е факт.колата мърркааа а това корабно масло си мисля че е суууупрер гъсто но...........фактите говорят
  2. SACHO7803

    Запушена Дюза

    да бе .....направо без пари са около 800лв.е бройката тук говорим за помпа-дюза.
  3. абе я си карай така колата--нека си тресат.някои казват че след време се управяли сами.аз не познавам никой който да е сменил дискове и след време да не му тресат.и мойте са сменени и още на 2 000км почна да трепери волана при намаляне.но не ибавам---нека си трепери.не мисля на 2-3 000км да сменям дискове и накладки.докато не упрат накладките--желязо в желязо--нищо няма да бутам.то роби им станахме на тия кочини.
  4. господин dimpetrov!!!не напразно ви казах че въпреки всичко живеем в българия.явно не сте обърнали внимание на това и ми написахте да ПОГЛЕДНА МАЛКО НАПРЕД.да щях да го направя но ако живеех в ЕВРОПА а аз живея в държава в която законите са смешни--прости и абсурдни.и да не забравяме че нашите управници мислят малко по-зле дори от бившите военни при които всяка заповед винаги беше"предпоследна".а тия евро--простотии----никой вече не го интересуват-----мисля че годишния данък е по-важен.и не бих повярвал че ще направят както в румяния--все пак хората там си имат собствено производство автомобил но не бих се и учудил ако направят таксите 3 пъти по-големи.все пак това е българия държавата на""неограничените политически възможности""айде--успех.и олио и трансформаторно масло че и със свинска мас може да пробваме защото.....живеем в българия........така че не се очудвай от нищо колега--просто приеми факта.
  5. ако си данъчно НЕОСВЕДОМЕН поне не приказвай простотии а напиши на търсачка"данъчен калкулатор"и си провери стойноста на данъка.примерно за 81киловата данъка е 249.48лв за кола до 5 години.а за кола над 5 години е 133.65лв.-----в тия цени данъчните не се интересуват имаш ли катализатор или нямаш понеже колата ти е над 74киловата.--това е справка за русе.а дали катализатора ти става или вече не върши работа---ти сам си каза че става.за съжаление моя го ампутирах---не щото ми пречи или щото е заминал---щото данъка ми е еднакъв с него и без него---щото минавам преглед без някой да ми гледа кочината и щото живея в българия-----а тук мисленето е такова.цялата държава както и природа и всичко е почти унищожено...което е жалко------ееееее не мисля да съм единствения който дава мило и драго.
  6. абе не знаех че в нашата мила родина може да правиш "диагностика за сертификат" за пред данъчните маймуни.колега ти да не живееш някъде......в германия или франция???тук данъка го определят по някакви си техни умрели таблици.а да не говорим че никой не знай имам ли катализатор или нямам.а на колите над 74 киловата данъчните въобще не те питат къв пушак излиза от кюнците ти и не ги интересува имаш ли кат. или не което е доста грешно и плащаме по една камара пари.гледат годините---до5-----над5--до14 и над 14------и колкото е по-стара кочината толкова данъка е по-малък.кви глупости говориш ти за сертификати и т.н.т
  7. много лесно е да казвате на колегата--ВЪРВИ ДА СИ ИСКАШ ПАРИТЕ.колкото и да си ги иска няма да му ги върнат.ще мажат ще клепат и пак те ще излязат правите.за съжаление в българия 90 процента от сервизите са такива--неудачници мошенници и .....педали.лично аз ако бях на мястото на колегата---незнам но нямаше да го приживея това.айди продавачите ги оставяме те всички коли които са под 10 години са блъскани--нормално-----но....тия изроди от сервиза......незнам-----аз съм спокоен уравновесен и кротък човек.нооо падне ли ми пердетооо----щях да отида-- и да стрелям на месо брат а тоя главния накрая щях да го захапя за гръкляна и да го изплюя на кучетата да хапнат.това да те въртят с месеци----100 процента са ти одрали кожата жестоко--и са свършили----НИЩО.БАТКА ЗИМАЙ ЕДНА ВЪЗДУШНА ПУШКА--хатсан с помпата---и стреляй на месо--чашка 5.5 минава и заминава през двама.ама шефа.....остави го и го учисти с кеф.
  8. ами притегни си свеща.явно не е била стегната достатъчно-поразвила се е и компресията на цилиндъра бяга оттам.притегни и 4-те за по сигурно.
  9. при мен винаги когато натисна бутона за циркулация се включва и компресора и се появява и снежинката на дисплея.незнам дали трябва да е така
  10. според мен ако дебитомера ти е заминал колата не би трябвало да пуши.когато дебитомера дава ниски стойности то компа пуска и по-малко гориво.колата не върви но и не пуши.поне така мисля.ако си от варна потърси колегата ifidik--той на 100процента ще ти диагностицира проблема.
  11. ако още не си оправил колата а дори и да си я оправил--занапред търси ifidik-иво.0897 980 526.пича ще ти кажи всичко за колата.на мен ми оправи проблеми за които тук в русе десетки сервизи дигаха рамене и ме караха да сменям здрави части.
  12. SACHO7803

    Как се кара TDI?

    темата беше "как се кара тди"--и специално за автора----АЗ ЛИЧНО ОТ 6 МЕСЕЦА СЪМ ПРИТЕЖАТЕЛ НА ТДИ А3-110КС--за тоя период от време хем се радвах "на външния вид на колата"-хем ми се плачеше като я натисна яко-щото я бягаше я се ибаваше--незнаех в кой мометнт ще ме прецака --ходих по майстори сменях това--онова-чистиха ми уж турбини-и простотии ама каручката ставаше все по-зле.....................до оня ден....когато посетих ifidik от варна................................ЕЕЕ ОТТОГАВА ЗНАМ КАК СЕ КАРА ТДИ---С 200 ПО МАГИСТРАЛАТА---така че препоръчвам на всеки който иска да се научи как се кара тди ---да посети IFIDIK--варна не е толкова далеко откъдето и да го погледнеш.допреди седмица мразех тия нафтови кочинки--а сега................това са ИЗРОДСКИ БЯГАЩИ МАШИНКИ.
  13. SACHO7803

    Как се кара TDI?

    ейй много ме кефиш бе човек.става въпрос за автора на темата хелбой.значи наринахме по една камара пари за тия кочини като си мислим--ууу давам 10 бона за хубава кола--и няма да имам проблеми и колата ще върви и нищо няма да гори.....да ама НЕ...с тия курници всички влизаме в един филм на ужасите който имаше добро начало а края не му се вижда сменяш това-онова и каруцата пак има проблеми---и после нямало да я газя в червения сектор на оборотомера ли.......оооооо да има лесно и стрелката на оборотомера да мини и червеното....няма жал--трябва да се избиват нервите за хвърлените кинти--па ако ще и мотора да предаде богу-дух.и аз не жаля--газта до-дъно--не търся максималното развъртане---кеф ми е да гледам стрелката на оборотомера как влиза в лютеницата--кво като е печка--ами да мре--да си купя бензинка.
  14. SACHO7803

    Добавка за дизел ??

    еее аз сложих 5 на 5литра за по добър ефект
  15. SACHO7803

    Добавка за дизел ??

    пуууууууууу незнам при вас как литват тия коли като им сложите бензин в нафтата---и аз реших да пробвам------------иииии целия мотор взе да са тресе --сега са чудя кво да наливам че да обезвредя тоя ефект от бензина...бати и ташака---който го е измислил това--евала--много помага---сега и на зъболекар трява да ходя че от вибрациите ми падна една пломба
×
×
  • Create New...